Zuhal Topal Yemekteyiz Kim Kazandı?

TV 8 ekranlarında Zuhal Topal’ın sunumuyla yayımlanan “Yemekteyiz” programı da bir rekabet ve yarışma programıdır. Rekabet dolu bu programda yarışmacılardan sadece biri haftanın son günü büyük ödülü kazanır. Zuhal Topal Yemekteyiz kim kazandı?

26 Ocak TV 8 ekranlarında yayımlanan “Yemekteyiz” adlı rekabet dolu ve hafta içi yayımlanan bu yemek programı yarışmasında haftanın sonuna gelinirken birbirlerine rakip olan yarışmacılar da büyük ödülün sahibinin açıklanacağı zamana geldi. Peki, Zuhal topalla yemekteyiz kim kazandı?
TV 8 ekranlarında yayımlanan “Yemekteyiz” adlı rekabet dolu yarışmada lezzet ve yarışmacıların iletişimleri, misafirperverlikleri de göz önüne alınmaktadır. 5 yarışmacı rakip gördüğü kişi tarafından kendi evinde ağırlanır ve akşam yemeği yenilir. Yarışmacılar yemekten sonra rakibine yapmış olduğu yemeklerden ve davranışlarından dolayı gerekli puanı verir ve en çok puanı alan Cuma günü haftanın birincisi olup büyük ödülün sahibi olur. Bu hafta, Zuhal Topal Yemekteyiz kim kazandı?

Haber

Zuhal Topal Yemekteyiz Kim Kazandı?
26 Ocak TV 8 ekranlarında Zuhal Topal’ın sunumuyla yayımlanan “Yemekteyiz” programının finalinde yapılan puan durumunda 5 kişi içeresinden (75.000) büyük ödülün sahibi olan iki isim Ecem ve Osman oldu.

Bakmadan Geçme