Zuhal Topal'ın Kaç Çocuğu Var?

Sihirli Annem'in Suzan'ı, Geniş Aile'nin Şukufe'si Zuhal Topal televizyon dünyasında uzun yıllardır adından sıkça söz ettiriyor. Son dönemde Zuhal Topal'la Yemekteyiz programıyla ekranların sevilen yüzü olmayı başaran Zuhal Topal, izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Hem sunuculuğuyla hem de samimi tavırlarıyla dikkat çeken Zuhal Topal, kariyerine tiyatro ve dizi oyunculuğu ile başlamış bir isim.

Zuhal Topal, oyunculuk kariyerine ilk adımlarını Sihirli Annem dizisinde "Suzan" karakteriyle attı. Ardından Selena dizisinde canlandırdığı "Fitnat Korkmaz" karakteri ile geniş bir kitleye ulaşan Zuhal Topal, zamanla birçok farklı projede yer alarak kariyerini zenginleştirdi. Oyunculuğun yanı sıra şarkı yarışması Şarkı Söylemek Lazım’da İlhan Şeşen’in koçluğunda yarışan Topal, burada sergilediği performansla halkın beğenisini kazandı.

Başarılı oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, yıllar boyunca birçok dizi ve programda yer aldı. Geniş Aile dizisinde "Şukufe" rolüyle de hafızalara kazınan Zuhal Topal, evlilik programlarıyla da gündemdeydi. Zuhal Topal'la İzdivaç programı ile birçok çiftin tanışmasına vesile oldu ve bu programda gösterdiği samimi yaklaşımıyla geniş bir izleyici kitlesine ulaştı.

Yıllarca televizyon dünyasında farklı rollerde boy gösteren Topal, oyunculuğun yanında güçlü sunuculuk kariyerini de sürdürmeye devam ediyor.

Zuhal Topal’ın özel hayatı da merak konusu oluyor. 2008 yılında şarkıcı ve müzisyen Korhan Saygıner ile evlenen Zuhal Topal’ın, 2013 yılında dünyaya gelen Lina adında bir kız çocuğu bulunuyor. Avrupa Avrupa dizisinde oynarken annelik heyecanını yaşayan Topal, Lina ile olan bağını sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla gözler önüne seriyor. Dolayısıyla Zuhal Topal’ın tek çocuğu olan Lina, ailesinin bir parçası olarak mutluluklarına katkıda bulunuyor.
 

Bakmadan Geçme