• Haberler
  • Genel
  • Zübeyde Hanım basketbolda iyi – Kocatepe Gazetesi

Zübeyde Hanım basketbolda iyi – Kocatepe Gazetesi

Genç Kızlar Basketbol kategorisinde mücadele eden Kamil Miras Anadolu Lisesi ile Merkez Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Son ana kadar çekişmeli geçen maçı Zübeyde Hanım Lisesi 42-38'le kazandı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği ettiği Okul Sporları Basketbol Genç Kızlar Basketbol turnuvasında Kamil Miras [&hellip]

Zübeyde Hanım basketbolda iyi

Genç Kızlar Basketbol kategorisinde mücadele eden Kamil Miras Anadolu Lisesi ile Merkez Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Son ana kadar çekişmeli
geçen maçı Zübeyde Hanım Lisesi 42-38’le kazandı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği ettiği Okul Sporları Basketbol Genç Kızlar Basketbol turnuvasında Kamil Miras Anadolu Lisesi ve Merkez Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi karşılaştı. Müsabakanın başından sonuna kadar oyuna çekişme hakimdi. Geriye düşen Zübeydeliler oyunu bırakmadı ve ikinci yarıda tekrar oyuna dönerek kazandı.
Maçın ilk çeyreğinde Zübeydeliler oyunda üstünlüğü kurdu ve 12-16’lık skorla ilk çeyreği önde tamamladı.
İkinci çeyrekte Kamil Miraslılar oyuna ağırlığını koyarak öne geçmek için yoğun çaba sarf etti. İlk yarının sonunda Kamil Miraslılar 19-18’lik üstünlüğü sağladı.
İkinci yarının ilk çeyreğinde Zübeydeliler pes etmedi ve 3 sayılık farkla 3. periyodu önde tamamlamayı başardı. Son periyoda 23-26’lık skorla başlayan Zübeydeliler rakibine fazla sayı imkanı vermeden maçı 38-42’lik skorla kazandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Merkez Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi: Antrenör Hatice Okçu
Deniz Öz, Derya Tetik, Elveda Çınar, Gizem Aktaş, Kadriye Özkara, Kübra Şakrak, Meltem Cankır, Naciye Nur Oral, Nuray Tan, Sultan Alkın, Şemsi Şen ve Şevval Tınas.

Kamil Miras Anadolu Lisesi: Antrenör Fatih Yılmaz
Ayşenur Erdem, Berna Aksoy, Elif Yeşilçayır, Elif Esin Hurma, İclal Şahiner, İpek Öner, Nursena Okumuş.

Bakmadan Geçme