• Haberler
  • Genel
  • Zorluklara rağmen cefakârca çalışıyorlar – Kocatepe Gazetesi

Zorluklara rağmen cefakârca çalışıyorlar – Kocatepe Gazetesi

Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Hasan Şahin, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Güne nedeniyle yaptığı açıklamada basın mensuplarının cefakâr bir anlayışla mesleklerini icra ettiklerini kaydetti. Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Hasan Şahin, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü'nü kutladı. Şahin, 'Yaşadığı tüm zorluklara rağmen, cefakâr ve fedakar gayretleri ile dünyadaki emsallerine örnek olan, meslek ilkelerine sadık kalarak, [&hellip]

Zorluklara rağmen cefakârca çalışıyorlar

Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Hasan Şahin, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Güne nedeniyle yaptığı açıklamada basın mensuplarının cefakâr bir anlayışla mesleklerini icra ettiklerini kaydetti.
Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Hasan Şahin, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nü kutladı. Şahin, “Yaşadığı tüm zorluklara rağmen, cefakâr ve fedakar gayretleri ile dünyadaki emsallerine örnek olan, meslek ilkelerine sadık kalarak, sürekli güçlenerek büyüyen ve üstlenmiş olduğu tarafsız ve doğru habercilik görevini en başarılı şekilde gerçekleştiren ve bugün hepimizin gurur duyduğu, ülkemizin saygın bir kurumsal gücü haline gelen ve Afyonkarahisar halkımızın haber alma hakkına aracılık eden, isteklerini yansıtan, ilimizin sorunlarını dile getirerek gelişme ve kalkınma çabalarına katkıda bulunan yerel basın ve ulusal basın kuruluşlarımızı kutlarım.” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme