Zorlu öğretim yılını eğlence ile kapattılar

Kovid-19 salgını dolayısıyla zor bir süreç olan 2020-2021 eğitim-öğretim yılı, Girne Koleji’nde eğlence ile noktalandı   Afyonkarahisar'da pandemi döneminde kurulan ve zorlu bir eğitim öğretim sezonunu geride bırakan Giren Koleji yılsonu etkinliği düzenledi. Öğretmenlerin ve öğrencilerin buluştuğu etkinlikte başarılı olan 9. sınıf öğrencilerine başarı belgeleri takdim edildi. Daha sonra ise çeşitli oyunlarla etkinlik devam etti. [&hellip]

Kovid-19 salgını dolayısıyla zor bir süreç olan 2020-2021
eğitim-öğretim yılı, Girne Koleji’nde eğlence ile noktalandı

Afyonkarahisar’da pandemi döneminde kurulan ve zorlu bir eğitim öğretim sezonunu geride bırakan Giren Koleji yılsonu etkinliği düzenledi. Öğretmenlerin ve öğrencilerin buluştuğu etkinlikte başarılı olan 9. sınıf öğrencilerine başarı belgeleri takdim edildi. Daha sonra ise çeşitli oyunlarla etkinlik devam etti.
“ZORLUKLARA RAĞMEN SEZONU ÇOK AZ
HASARLA ATLATTIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM”
Herkes için zor bir eğitim öğretim sezonu olduğuna dikkat çeken Girne Koleji Okul Müdürü Mehmet Halil Okçu, pandeminin hem çocukları, hem öğretmenleri çok etkilediğini belirtti. Okçu, “Zorluklara rağmen sezonu çok az hasarla atlattığımızı düşünüyorum. Yıl sonunda da öğrencilerimizle beraber güzel bir yıl sonu etkinliği planladık. O doğrulta da çocuklarımız eğleniyorlar. Etkinliklerimiz arasında geleneksel oyunlar planladık, çocuklarımız çünkü arkadaşlarıyla çok fazla vakit geçiremedilerpandemi sebebiyle. Geleneksel oyunların yanında küçük parkurlar kurduk, halat çekmemiz, yumurta yarışmalarımız var yani değişik oyunlarla süsledik günümüzü.” dedi.
Sezonu tamamlayan öğrenciler etkinliklerde gönüllerince eğlenirken,eğitimler telafi dersleri ile devam edecek.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme