• Haberler
  • Spor
  • Zorlu bir sınava çıkacağız – Kocatepe Gazetesi

Zorlu bir sınava çıkacağız – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor, bugün 13.00'da İstanbul'da TFF 1. Lig takımlarından İstanbulspor'a konuk olacak. Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur müsabakasına çıkacak olan Jetler, bu maçtan galibiyetle ayrılması halinde 5. Tura terfi edecek.'İSTANBUL'U ELEYECEK GÜÇTEYİZ'İstanbulspor'u eleyecek güçte olduklarına dikkat çeken AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, 'Bizim açımızdan kolay bir maç [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, bugün 13.00’da İstanbul’da TFF 1. Lig takımlarından İstanbulspor’a konuk olacak. Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur müsabakasına çıkacak olan Jetler, bu maçtan galibiyetle ayrılması halinde 5. Tura terfi edecek.
“İSTANBUL’U ELEYECEK GÜÇTEYİZ”
İstanbulspor’u eleyecek güçte olduklarına dikkat çeken AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, “Bizim açımızdan kolay bir maç olmayacağı kesin. Tabii burada lige her ne kadar önem veriyorsak, kupaya da o kadar önem vermeliyiz. Geçtiğimiz sezon nasıl bir üst ligimizde bulunan Karşıyaka’yı elediysek İstanbulspor’u da eleyecek güce sahip olduğumuzu düşünüyorum. Mantalite olarak maça hazır konumda olduğumuzu söyleyebilirim. Son çalışmamızın ardından maç saatini bekleyeceğiz ve sahada oyuncu kardeşlerimiz elinden geleni yaparak en iyi sonucu alacaklardır” ifadesine yer verdi.

Bakmadan Geçme