Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

ZOR TOPRAKLAR – Kocatepe Gazetesi

Aziz Aslan 20 Şubat 2018 Salı 13:54:39
 

TÜRK Milleti ve Türk ordusu tarih boyu olduğu gibi bir defa daha Afrin’de sınanıyor. Dünyaya karşı mücadele ediyor.
Terörün her türlüsü tehlikelidir. Gün gelir onu destekleyenleri de vurur. İnsanlık düşmanı terör belası özellikle Ortadoğu’da müslümanları hedef almaktadır. Hedefleri petrol ve enerji kaynaklarıdır.
 Müslümanların kendi aralarındaki bölünmüşlüklerinden faydalanmaktadırlar. Yani emperyalist güçlerin işini müslümanlar da kolaylaştırmaktadır. Neticede Ortadoğu yanıyor, birileri paylaşım kavgası yapıyor, dünya seyrediyor.
 Bizim ülkemizin durumuna gelince; tarih boyunca hiç eksik olmayan düşmanlarımız yine iş başındalar. Yüce Türk Milleti’nin cihangirliğini ve esaret kabul etmezliğini biliyorlar. Tarihten gelen husumetleri var. Türk’ün tarih yazmışlığını unutmuyorlar. Bizi sevmiyorlar. Biliyorlar ki, Türkler olmasaydı İslamiyet Dünyaya yayılmış olmayabilirdi. İslam düşmanlığına misliyle Türk düşmanlığı da eklenince insafsızca saldırıyorlar. Hainlerle işbirliği yapıyorlar.
 Ayrıca büyük milletin yaşadığı Anadolu toprakları dünyanın en stratejik bölgesinde olunca düşmanların iştahı da kabarıyor. Verimli ve geniş arazileri, zengin maden ve enerji potansiyeli, genç nüfusu ile güzel Türkiye’mizde gözleri var.
Arap alemi ve diğer İslam devletlerinin idareleri de kendilerinde olmadığından bize destek vermiyorlar. Tarihte de böyleydi. Yıllardır söylediğimiz gibi; “Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur.”
Peki biz ne yapmalıyız? Biz; birlik olmalıyız. Vatan hainleri hariç herkes her şeyi bir tarafa bırakıp birlik olmalı. Herkes üzerine düşeni yapmalı. Hainlere fırsat vermeyelim.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER