Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Zor günlerden avantajlı çıkmamızı sağlayacaklarını düşünüyorum”

AFJET Afyonspor Teknik Direktörü

AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, “Henüz uyum sürecimiz devam ediyor ancak tecrübeli oyuncularımızın bu dönemde sorumluluk alarak zor günlerden avantajlı çıkmamızı sağlayacaklarını düşünüyorum.” dedi

 

 

Misli.com 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, ligin ilk haftasında evinde konuk edeceği Gümüşhanespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. AFJET Afyonspor, Pazar günü Zafer Stad-yumu’nda yeni sezonun ilk maçına çıkacak. Gümüşha-nespor maçının hazırlıklarını dün yaptığı çift idman ile sürdüren AFJET Afyonspor-’da oyuncuların hırslı ve istekli olması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Günün ilk çalışmasında kuvvet ve dayanıklılık çalışması yapan AFJET Afyonspor, akşam yapılan çalışmada ise taktik ve hücum-savunma organizasyonları üzerine bir çalışma gerçekleştirdi.
Antrenman sonrasında açıklama yapan AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, “Bildiğiniz gibi yeni yönetim kurulunun oluşmasının ardından transfer sürecine başladık ve kısa sürede kadromuzu oluşturmaya çalıştık. Eksik gördüğümüz noktalar için de geçtiğimiz hafta 6 oyuncumuzu daha kadromuza kattık. Henüz uyum sürecimiz devam ediyor ancak tecrübeli oyuncularımızın bu dönemde sorumluluk alarak zor günlerden avantajlı çıkmamızı sağlayacaklarını düşünüyorum. Lige kazanarak başlamak önemli ve bunu başaracak oyuncu grubuna sahibiz” dedi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti