Ziynet hırsızları yakalandı – Kocatepe Gazetesi

Ziynetlerin çalındığı adres Merkeze bağlı Halımoru Köyü oldu. Jandarma ekipleri olayı hemen takibe aldı ve olay kısa sürede çözüldü. Olayla ilgili Afyonkarahisar Valiliği'nden şu açıklama yapıldı: 'Afyonkarahisar İli Merkez İlçesi Halımoru köyünde meydana gelen  hırsızlık olayından ilgili olarak yapılan araştırmalar neticesinde hırsızlık olayının faili olan 1 şahıs tespit edilmiş ve yakalanmıştır.'ÇOK SAYIDA ZİYNET ÇALINDIAçıklamada, evden [&hellip]

Ziynetlerin çalındığı adres Merkeze bağlı Halımoru Köyü oldu. Jandarma ekipleri olayı hemen takibe aldı ve olay kısa sürede çözüldü. Olayla ilgili Afyonkarahisar Valiliği’nden şu açıklama yapıldı: “Afyonkarahisar İli Merkez İlçesi Halımoru köyünde meydana gelen  hırsızlık olayından ilgili olarak yapılan araştırmalar neticesinde; hırsızlık olayının faili olan 1 şahıs tespit edilmiş ve yakalanmıştır.”
ÇOK SAYIDA ZİYNET ÇALINDI
Açıklamada, evden çalınan ziynetler hakkında ise şu ifadeler yer aldı: “Olaydan çalınan 1 adet altın bilezik, 2 adet 90’lık zincir kolye, 1 çift altın küpe, 1 adet altın bileklik ve 2 adet altın yüzüğe Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile el konularak sahibine teslim edilmiştir.”
Olayın şüphelisinin ise adli makamlara sevk edildiği öğrenildi.

Bakmadan Geçme