• Haberler
  • Genel
  • Ziyarette tatlı dille sitem – Kocatepe Gazetesi

Ziyarette tatlı dille sitem – Kocatepe Gazetesi

İl Müftüsü Mustafa Kaya, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Kaya, tatlı bir dille sitem ettiği ziyarette, ilişkilerin gelişmesini talep etti İl Müftüsü Mustafa Kaya, çalışma arkadaşları ile birlikte kurumları ziyaret ederek “Hayırlı Ramazanlar” temenni ediyor. Kaya, ziyaretlerinden biri de Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’na yaptı. DİN HİZMETLERİ TANITILIYORAfyonkarahisar’da dini duyarlılığın [&hellip]

Ziyarette tatlı dille sitem

İl Müftüsü Mustafa Kaya, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Kaya, tatlı bir dille sitem ettiği ziyarette, ilişkilerin gelişmesini talep etti

İl Müftüsü Mustafa Kaya, çalışma arkadaşları ile birlikte kurumları ziyaret ederek “Hayırlı Ramazanlar” temenni ediyor. Kaya, ziyaretlerinden biri de Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’na yaptı.
DİN HİZMETLERİ TANITILIYOR
Afyonkarahisar’da dini duyarlılığın yüksek olduğuna dikkat çeken Kaya, “Amacımız din hizmetlerimizi duyurmak, insamızın ziyaretinde bizden beklentileri nelerdir, bunu tespit etmek. İl Müftüsü olarak her tarafa yetişmem mümkün değil. Ziyaretimizdeki amaç da Başkanımızı biraz daha yakın tanımak. Bizi ziyarete gelecekler mi, ne tür hizmetleri var, bunları öğrenmek istiyoruz. Herkese yakınız. Kamu kurumlarına Valimiz ve Belediye Başkanımızı da ziyaret ettik. Dinimizde gelmeyene gitmek var. Sayın Başkanımız bize gelmedi ama biz gelelim dedik. İlk adımı biz atalım dedik. Başarılar diliyoruz” dedi.
İLK ADIM İÇİN TEŞEKKÜR
ATSO Başkanı Hüsnü Serteser ise tatlı dille yöneltilen siteme nazikçe cevap vererek “İlk adımı atan taraf olduğunuz için çok teşekkür ediyoruz. Biz Müftülük ile Ticaret Odası’nın birlikte olmasına çok alışmamışız. Müftülüğümüz her kuruma içiçe olması gereken bir kurum” diye konuştu.
RAMAZAN GÜZEL YAŞANIR
Afyonkarahisarlı vatandaşların Ramazan ayına büyük önem verdiklerini hatırlatan Serteser, “Afyonkarahisar’da 24 tane yardım derneği var. Belediyemiz Ramazan’da önemli çalışmalar yapıyor. Biz de ATSO olarak 4 senedir Ramazan’da iftar çadırı açıyoruz. Afyon, Ramazan ayını güzel yaşar. Zekat verecek durumda olan vatandaşlarımız da zekatlarını vermeye özen gösterir” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme