Ziyaretçiler 'tuvalet' istiyor

Kocatepe'yi tanıtıyoruz sayfasındaki yorumlarda, bölgenin tuvalet ihtiyacına dikkat çekiliyor   Yıl içerisinde sürekli aktif olarak Kocatepe’nin Türkiye genelinde geniş kitlelere tanıtımının yapılması için özel bir girişim olarak kurulan ve günden güne Türkiye genelinde gerçek takipçi kitlesine ulaşma konusunda gayret gösteren “Kocatepe’yi Tanıtıyoruz” adlı İnstagram ve Facebook hesaplarında en son yapılan paylaşıma sayfa takipçilerinin yaptıkları bir [&hellip]

Kocatepe’yi tanıtıyoruz sayfasındaki yorumlarda, bölgenin tuvalet ihtiyacına dikkat çekiliyor

Yıl içerisinde sürekli aktif olarak Kocatepe’nin Türkiye genelinde geniş kitlelere tanıtımının yapılması için özel bir girişim olarak kurulan ve günden güne Türkiye genelinde gerçek takipçi kitlesine ulaşma konusunda gayret gösteren “Kocatepe’yi Tanıtıyoruz” adlı İnstagram ve Facebook hesaplarında en son yapılan paylaşıma sayfa takipçilerinin yaptıkları bir konudaki yorum dikkat çekti.
Geçtiğimiz günlerde Büyükkalecik Belediyesi İnstagram hesabından paylaşılan Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurumu ve Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü ekiplerinin Kocatepe’de yaptıkları çalışma ziyareti fotoğrafını alıntı yaparak “Kocatepe’de çekilen güzel bir fotoğrafı paylaşıyor ve güzel haberler bekliyoruz” postuyla paylaşan Kocatepe’yi Tanıtıyoruz sayfasındaki paylaşıma kısa sürede Türkiye genelindeki takipçilerinden yüzlerce beğeni gelirken takipçilerden birisinin Kocatepe’de daha bir lavabo yok yorumu sonrasında diğer takipçilerinde yaptıkları yorumlar dikkat çekti.
Yapılan yorumlarda bazı takipçilerin Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in instagram hesabını da etiketleyerek yaptıkları yorumlarla Vali Çiçek’in dikkatini çekmek istedikleri görüldü. Bazı takipçilerin yaptıkları yorumlarda Kocatepe’de uygun bir alanda ziyaretçilerin yararına olacak imkanların neden bu zamana kadar yapılmadığının cevabını istemesi üzerine sayfa yönetiminin resmi Kurum niteliği taşımaması nedeniyle cevap vermediği açıklandı. (Kocatepe)

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme