Ziyaret ve denetlemeler içiçe – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz il genelindeki ziyaret ve denetlemelerini sürdürüyor. Süleyman Demirel Fen Lisesini ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz öğrencilere daha çok kitap okuma tavsiyesinde bulundu. Vali Mustafa Tutulmaz Osmangazi Anadolu Lisesine de ziyarette bulunarak öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.TAPU VEKADASTRO’YAZİYARETAfyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz Tapu Sicil Müdürlüğü’nde incelemelerde bulundu. İşlem için Tapu’da bekleyen vatandaşların görüşlerini [&hellip]

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz il genelindeki ziyaret ve denetlemelerini sürdürüyor. Süleyman Demirel Fen Lisesini ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz öğrencilere daha çok kitap okuma tavsiyesinde bulundu. Vali Mustafa Tutulmaz Osmangazi Anadolu Lisesine de ziyarette bulunarak öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.
TAPU VE
KADASTRO’YA
ZİYARET
Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz Tapu Sicil Müdürlüğü’nde incelemelerde bulundu. İşlem için Tapu’da bekleyen vatandaşların görüşlerini de alan Vali Mustafa Tutulmaz Kadastro İl Müdürlüğü’nü de ziyaret etti.

Bakmadan Geçme