Zirvenin Sahibi Değişmedi

2024-2025 Gönbeler Süper Amatör Grup Lig'de heyecan hız kesmeden devam ediyor.

2024-2025 Gönbeler Süper Amatör Grup Lig'de zirve yarışı bu hafta da çekişmeli geçti. Şuhut Belediye Hisar Spor ile Emirdağ Spor arasında oynanan karşılaşmayı, Emirdağ Spor 3-1'lik skorla kazandı. Artuk Grup Çakırköy Spor, Ayvalı Spor’a 2-1 yenilerek sahadan mağlup ayrıldı. Dişli Belediyesi Hibrit Spor, Mahmutköyü 1453 Gençlik Spor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı. İscehisar Spor, Sarık Gençlik Spor’u 2-1’lik skorla geçti. Susuz Belediye Spor ise Karşıyaka Spor’u 4-2 yenerek haftayı galibiyetle kapattı. Afyonkarahisar Demir Spor ise Salar Belediye Spor’un ligden çekilmesi sonucu hükmen galip sayılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Zirvenin Sahibi Değişmedi

Bu sonuçlarla birlikte ligin ikinci haftasında puan durumunda Ayvalı Spor, Afyonkarahisar Demir Spor, İscehisar Spor ve Dişli Belediyesi Hibrit Spor 6'şar puanla zirve mücadelesi veriyor. Ayvalı Spor, gol averajıyla liderlik koltuğunda yer alırken, Afyonkarahisar Demir Spor ikinci sırada bulunuyor. Üçüncü sırada İscehisar Spor, dördüncü sırada ise Dişli Belediyesi Hibrit Spor yer alıyor. Emirdağ Spor 4 puanla beşinci, Susuz Belediye Spor da yine 4 puanla altıncı sırada bulunuyor. Artuk Grup Çakırköy Spor 3 puanla yedinci sıradayken, Sarık Gençlik Spor, Karşıyaka Spor, Mahmutköyü 1453 Gençlik Spor ve Şuhut Belediye Hisar Spor henüz puanla tanışamayan takımlar arasında bulunuyor.

Zirvenin Sahibi Değişmedi

Önümüzdeki hafta, 2024-2025 Gönbeler Süper Amatör Grup Lig'de heyecan devam edecek. Salar Belediye Spor, Karşıyaka Spor ile karşılaşacak. Sarık Gençlik Spor, Afyonkarahisar Demir Spor'u konuk ederken, Mahmutköyü 1453 Gençlik Spor da İscehisar Spor’u ağırlayacak. Zirve mücadelesinde Ayvalı Spor, Dişli Belediyesi Hibrit Spor karşısında sahaya çıkacak. Emirdağ Spor, Artuk Grup Çakırköy Spor ile mücadele edecek. Şuhut Belediye Hisar Spor ise Susuz Belediye Spor ile kozlarını paylaşacak. Haftanın maçlarının, yüksek mücadele ve heyecanla geçmesi bekleniyor.

Bakmadan Geçme