• Haberler
  • Genel
  • “Zirvedekilerle Buluşma” eğitimi başladı – Kocatepe Gazetesi

“Zirvedekilerle Buluşma” eğitimi başladı – Kocatepe Gazetesi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Zirvedekilerle Buluşma' adlı eğitim seminerinin başladığı bildirildi Edinilen bilgiye göre, yeni bir çalışma kültürü oluşturmak, takımdaşlık anlayışını geliştirmek ve günümüz yönetim anlayışının prensiplerini okul ve kurumlara yaymak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir eğitim programı düzenlendi.Bakanlığın İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünce belirlenen konulara ilişkin 'Zirvedekilerle Buluşma' eğitim programı Rehberlik Araştırma Merkezi [&hellip]

"Zirvedekilerle Buluşma" eğitimi başladı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘Zirvedekilerle Buluşma’ adlı eğitim seminerinin başladığı bildirildi

Edinilen bilgiye göre, yeni bir çalışma kültürü oluşturmak, takımdaşlık anlayışını geliştirmek ve günümüz yönetim anlayışının prensiplerini okul ve kurumlara yaymak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir eğitim programı düzenlendi.
Bakanlığın İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünce belirlenen konulara ilişkin ‘Zirvedekilerle Buluşma’ eğitim programı Rehberlik Araştırma Merkezi Toplantı salonunda başladı.
Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Eğitim Fakültesinden alanında uzman kişi veya akademisyenler ile Eğitim Denetmenlerinin eğitim görevlisi olarak görev aldığı seminer her hafta olmak üzere 8 Haziran’a kadar devam edecek. Seminerin ilk gününde “Protokol Kuralları” konusunda bilgiler verildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme