Zirvede kapışma var – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Bolvadin Belediyespor ve Kumartaşspor (Seydilerspor) Pazar günü Bolvadin İlçe Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Ligin ilk haftasında Şuhut deplasmanına giden Bolvadin Belediyespor, Şuhut Belediye Hisarspor'u 5-1 mağlup ederek 4 gol averajı ile liderlik koltuğunun sahibi olmuştu. Yeni yapılanmaya giden ve güzel bir takım oluşturan Seydiler Belediyesi, Kumartaşspor'u devraldı. İsim işlemleri yetişmediği [&hellip]

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Bolvadin Belediyespor ve Kumartaşspor (Seydilerspor) Pazar günü Bolvadin İlçe Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Ligin ilk haftasında Şuhut deplasmanına giden Bolvadin Belediyespor, Şuhut Belediye Hisarspor’u 5-1 mağlup ederek 4 gol averajı ile liderlik koltuğunun sahibi olmuştu. Yeni yapılanmaya giden ve güzel bir takım oluşturan Seydiler Belediyesi, Kumartaşspor’u devraldı. İsim işlemleri yetişmediği için Kumartaşspor ismiyle lige devam eden Seydilerspor Demirspor ile karşılaştığı ilk haftayı galibiyetle tamamladı. İlk haftanın en çok gol atılan maçında 6-3’lük skorla galibiyete uzanan Seydilerspor ligin Bolvadin Belediyespor’un ardından ikinci sırada yer alıyor.
Bolvadin Belediyespor’un Seydilerspor’u konuk edeceği karşılaşma 21 Ekim Pazar günü saat 15.30’da Bolvadin İlçe Stadyumu’nda başlayacak.

Bakmadan Geçme