Zirvede “Afyon” atışması – Kocatepe Gazetesi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine yönelik sözlerine yanıt verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan miting meydanlarında, Akşener’e yönelik olarak AK Parti’nin Afyonkarahisar’daki kuruluş çalışmaları sırasında kendilerini satarak yarı yolda bıraktığını dile getirmişti. Erdoğan, “Partimizi kurarken bizi de sattı bu kadın. Biz partimizi kurarken belli yerlere geldi ondan sonra Afyon’da ortadan kayboldu. Bunlara [&hellip]

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine yönelik sözlerine yanıt verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan miting meydanlarında, Akşener’e yönelik olarak AK Parti’nin Afyonkarahisar’daki kuruluş çalışmaları sırasında kendilerini satarak yarı yolda bıraktığını dile getirmişti. Erdoğan, “Partimizi kurarken bizi de sattı bu kadın. Biz partimizi kurarken belli yerlere geldi ondan sonra Afyon’da ortadan kayboldu. Bunlara güven olmaz.” demişti.
Akşener dünkü mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu sözlerine yanıt vererek, “Hani bana ‘Afyon’a gelmedi, bizi sattı, gitti’ dedin ya. Şimdi cevap vereyim; sen Afyon’daki toplantında, tüzüğünde ve programında ‘Türk sözü geçsin mi, geçmesin mi, kaç kere geçsin’ diye oylattın mı, oylatmadın mı? Oylattın. Bir gün ‘Ne mutlu Türk’üm diyene’ de, Üsküdar’da adayınıza oy vereceğim. Sayın Erdoğan, bir gün ağzından ‘Ne mutlu Türk’üm diyene’ de, söz veriyorum Üsküdar’da adayınıza oy vereceğim. Yapacağım güzellik o.” dedi.

Bakmadan Geçme