• Haberler
  • Spor
  • Zirvede 6 puanlık maç – Kocatepe Gazetesi

Zirvede 6 puanlık maç – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Lider Bolvadin Belediyespor ile üçüncü sırada yer alan Emirdağspor Cumartesi günü karşı karşıya gelecek. Geçen sezon yaşanan olaylar üzerine mutlak galibiyet için sahaya çıkacak olan Bolvadin Belediyespor, maçı 3 puanla kapatmak istiyor.Maçtan galibiyet ile ayrılmak isteyen Bolvadin Belediyespor farklı farklı bir skor sağlayarak ikili averajda üstünlüğü de şimdiden ele almak [&hellip]

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Lider Bolvadin Belediyespor ile üçüncü sırada yer alan Emirdağspor Cumartesi günü karşı karşıya gelecek. Geçen sezon yaşanan olaylar üzerine mutlak galibiyet için sahaya çıkacak olan Bolvadin Belediyespor, maçı 3 puanla kapatmak istiyor.
Maçtan galibiyet ile ayrılmak isteyen Bolvadin Belediyespor farklı farklı bir skor sağlayarak ikili averajda üstünlüğü de şimdiden ele almak istiyor. Bolvadin Belediyespor maçı kazanıp Emirdağspor’a zirve yarışında büyük bir darbe vurup zirve ile arasındaki puan farkını artırmanın hasapları içerisinde.
EMİRDAĞ KAZANIRSA ÖNE GEÇER
Emirdağspor’un da mutlak galibiyet hedeflediği maçtan 3 puan alması durumunda ligde roller değişecek. Maçın Emirdağ lehine tamamlanması halinde 20 puanı bulanan Emirdağ 23 puana ulaşacak ve Bolvadin Belediyespor’un önüne geçecek. 

Bakmadan Geçme