• Haberler
  • Genel
  • Ziraat Bankası’nın yükü ağır – Kocatepe Gazetesi

Ziraat Bankası’nın yükü ağır – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu tadilatı yeni tamamlanan Merkez Ziraat Bankası Şubesi'ni ziyaret etti. Ziraat Bankası’nın yükünün ağır olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, “Devletin halen birçok işlemleri Ziraat Bankası tarafından yürütülüyor. Ancak yeni açılan birçok stant ve yeni anlayış sayesinde bankada yapılan işlemler sürat kazandı” dedi “YENİLENEN YÜZÜMÜZLE HİZMET VERİYORUZ”Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu kapıda karşılayan Merkez Ziraat Bankası [&hellip]

Ziraat Bankası'nın yükü ağır

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu tadilatı yeni tamamlanan Merkez Ziraat Bankası Şubesi’ni ziyaret etti.

Ziraat Bankası’nın yükünün ağır olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, “Devletin halen birçok işlemleri Ziraat Bankası tarafından yürütülüyor. Ancak yeni açılan birçok stant ve yeni anlayış sayesinde bankada yapılan işlemler sürat kazandı” dedi

“YENİLENEN YÜZÜMÜZLE
HİZMET VERİYORUZ”
Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu kapıda karşılayan Merkez Ziraat Bankası Şube Müdürü Mustafa Özak, “Valimizin ziyareti bizleri son derece mutlu etmiştir. Bende 1,5 yıldır Afyonkarahisar Şubesi’nde görev yapıyorum. 5 aylık bir tadilat süresi sonrasında, yenilenen yüzümüzle müşterimize hizmet vermeye başladık. En yeni bankacılık normları ve konseptine göre dizayn edilmiş bu şubemizde müşterilerimize en iyi, en hızlı, en kaliteli hizmeti, güler yüzlü hizmet anlayışıyla verecek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu arada 150.’nci onur yılımızı da kutladık. Açılışımızın da o günlere denk gelmesi bize ayrı bir gurur veriyor. Ben tekrar ziyaretinden dolayı Valimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
“TÜRKİYE’NİN HER
NOKTASINDA ŞUBELERİ VAR”
Ziraat Bankası’nın Türkiye’nin en köklü devlet bankası olduğunu ifade eden Vali Balkanlıoğlu, “Ziraat Bankası’nın Türk ziraatçısına, çiftçisine, ekonomisine bugüne kadar çok büyük katkıları bulunmuştur. 1863 yılında kurulmuş ve sermayesi tamamen milli olan ilk Türk Bankası. Elbette ki diğer bankalarla da rekabet içerisinde. Bir defa karlılığına bakmadan zarar etse bile hemen hemen Türkiye’nin her ilçesinde her noktasında şubeleri var. Ziraat Bankası şimdi özel sektör koşullarında tamamen modernize oldu. Özel bankalarla yarışacak, hatta bir çok noktada onları geçecek konuma geldi. İlimizde bulunan binalarının son dizaynı da güzel olmuş. Servis sayısı arttırılmış. Ziraat Bankası’nın yükü ağır, devletin halen birçok işlemleri Ziraat Bankası tarafından yürütülüyor. Bu nedenle vatandaşlar tarafından çok uzun kuyruklar oluşturulabiliyor. Ancak yeni açılan birçok stant ve yeni anlayış sayesinde işlemlere sürat kazandırılmış. Müşteriler artık çok fazla beklemiyorlar. Müşteri memnuniyeti maksimum düzeye gelmiş. Müdürümüz son derece çalışkan, gayretli bir yöneticimiz. Buradaki temizlik düzen, yeni kurulan sistem her türlü taktirin üzerinde. Kendisini ve çalışanlarını tebrik ediyorum” diye konuştu.
Merkez Ziraat Bankası Şube Müdürü Özak, ziyaretin sonunda Vali İrfan Balkanlıoğlu’na şubenin bölümlerini ve yeni açılan stantları gezdirerek bilgi verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme