Ziraat Bankası’nda yeni konsept tadilatı

Müşteri memnuniyeti esası ile yeni bankacılık konseptine uygun hizmet amacıyla Ziraat Bankası şube binasında tadilat yapılacak. Şube Müdürü Mustafa Özak, tadilatın yaklaşık 3 ayda tamamlanacağını bildirdi Ziraat Bankası Afyonkarahisar Şube Müdürü Mustafa Özak, PTT Şubesi karşısında yer alan banka ana şubesinde sürdürülen tadilat çalışmaları hakkında bilgi verdi.YENİ KONSEPT İDDİALIZiraat Bankası ana şubesi tadilatının 3 ay [&hellip]

Ziraat Bankası'nda yeni konsept tadilatı

Müşteri memnuniyeti esası ile yeni bankacılık konseptine uygun hizmet amacıyla Ziraat Bankası şube binasında tadilat yapılacak. Şube Müdürü Mustafa Özak, tadilatın yaklaşık 3 ayda tamamlanacağını bildirdi

Ziraat Bankası Afyonkarahisar Şube Müdürü Mustafa Özak, PTT Şubesi karşısında yer alan banka ana şubesinde sürdürülen tadilat çalışmaları hakkında bilgi verdi.
YENİ KONSEPT İDDİALI
Ziraat Bankası ana şubesi tadilatının 3 ay içerisinde bitirilmesinin planlandığını belirten Şube Müdürü Mustafa Özak, Karaman Mahallesi’nde kiralanan geçici hizmet binasında 10 Haziran Pazartesi günü itibariyle hizmet vermeye başladıklarını söyledi. Afyonkarahisar Belediyesi’nin yanında yer alan geçici hizmet binasında tüm bankacılık hizmetlerinin aksatılmadan sunulduğunu söyleyen Özak; “Ana şubemizdeki tadilat ile müşterilerimize daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Bu tadilat çalışması sonunda bankamızın yeni şube konsepti uygulanacak. Ziraat Bankası çeşitli zamanlarda yeni konseptlerde hizmet vermektedir. Ziraat Bankası Afyonkarahisar Şubesi’ndeki tadilat çalışması da son konsepte göre hizmet sunma amacıyla yapılacak. Türkiye’de ilk kez uygulanacak bu yeni konsept ile müşterilerimiz daha rahat ve verimli hizmet alacaklar.” dedi.
TADİLAT 3 AY SÜRECEK
Banka müşterisi hizmetine uygun bir konseptin hazırlanacağını anlatan Şube Müdürü Mustafa Özak, Ziraat Bankası’nın çok tercih edilen bu nedenle yoğun bankacılık hizmeti veren bir kuruluş olduğunu belirtti. Geçici hizmet binasının Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı yanında Karaman Mahallesi’nde seçilmesinin vatandaşa ulaşım kolaylığı sağladığını söyleyen Özak şöyle konuştu: “Geçici hizmet binamızı şehir merkezinde Belediye yanında olması nedeniyle daha kolay bulunabileceğini düşünerek tercih ettik. Tadilat görecek olan ana şube binamız bankamızın mülküdür. Ziraat Bankası Afyonkarahisar Şube binamızın olduğu yerde; Para grup merkezimiz, girişimci şubemiz var, bölge başkanlığı ve lojmanlarımız var. Diğer birimler eski yerinde. Sadece ana şubemizin tadilatı nedeniyle şube faaliyetlerini burada gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 3 aylık sürede aksilik olmazsa tadilatın bitirilmesi ön görülüyor. Bizler müşterilerimize hizmet için varız. Tüm değerli müşterilerimizden anlayış ve sabır göstermelerini rica ediyorum.”
Burcu AYDIN

Bakmadan Geçme