Ziraat Bankası, süt üreticilerinin yanında

Ziraat Bankası ile Süt Üreticileri Birliği, üreticilere destek oluyor Ziraat Bankası Bölge Başkanı Davut Mülayim, 'Yurt dışından ilk parti 300 süt ineği bölgemize gelmiştir' dedi. 5 yıl vadeli düşük faizli kredi ile üreticilere destek verdiklerini belirten Mülayim, 'Afyon Süt Üreticileri Birliği ile Ziraat Bankası bu proje ile bölgenin hayvansal üretim kalitesini arttırmayı hedeflemektedir. Her üreticiye [&hellip]

Ziraat Bankası, süt üreticilerinin yanında

Ziraat Bankası ile Süt Üreticileri Birliği, üreticilere destek oluyor

Ziraat Bankası Bölge Başkanı Davut Mülayim, “Yurt dışından ilk parti 300 süt ineği bölgemize gelmiştir” dedi. 5 yıl vadeli düşük faizli kredi ile üreticilere destek verdiklerini belirten Mülayim, “Afyon Süt Üreticileri Birliği ile Ziraat Bankası bu proje ile bölgenin hayvansal üretim kalitesini arttırmayı hedeflemektedir. Her üreticiye 10 baş süt ineği ile çiftçinin yanında olduğu kadar esnaf ve ticari yatırımcılara destek vermeye devam etmekteyiz. Tarladan sofraya her alanda Ziraat Bankası olarak üreticinin yanındayız” dedi.
2 BİN SÜT İNEĞİ VERİLECEK
Süt Üreticileri Birlik Başkanı Osman Derin, her aileye 10 baş süt ineği dağıtımı projesinin büyük rağbet gördüğünü söyledi. Afyon Süt Üreticileri Birliği Başkanı Osm an Derin, “Yurt dışından getirilen sağlıklı hayvanların üretici ailelere dağıtılmasıyla Afyon’un süt üretimi artacaktır. Ayrıca hayvancılık daha da gelişecek, üreticilerimiz rahata erecektir. Ziraat Bankamızın düşük faizle ve uzun vadeyle verdiği süt ineklerinin dağıtımı sürmekte olup, toplam 2 bin süt ineği verilecektir” diye konuştu.
SÖZLEŞME İMZALANDI
Ziraat Bankası Bölge Başkanı Davut Mülayim ve Afyon Süt Üreticileri Birliği Başkanı Osman Derin, hazırlanan protokolü törenle imzaladılar. Afyon merkezde 4, Şuhut’ta 18, Sinanpaşa’da ise 9 çiftçi proje kapsamında süt ineklerini aldılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme