• Haberler
  • Genel
  • Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Mülayim'den ATSO'ya ziyaret

Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Mülayim'den ATSO'ya ziyaret

Ziraat Bankası Bölge Başkanlığı Bölge Yöneticisi Davut Mülayim, Afyonkarahisar ekonomisine faydalı olmak adına çalışmalar yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini söyledi Ziraat Bankası Bölge Başkanlığı Bölge Yöneticisi Davut Mülayim, Afyonkarahisar Şube Müdürü Mustafa Özak, Girişimci Şube Müdürü Murat Bilen, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser'i ziyaret etti. Yapılan ziyarette ATSO [&hellip]

Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Mülayim’den ATSO’ya ziyaret

Ziraat Bankası Bölge Başkanlığı Bölge Yöneticisi Davut Mülayim, Afyonkarahisar ekonomisine faydalı olmak adına çalışmalar yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini söyledi

Ziraat Bankası Bölge Başkanlığı Bölge Yöneticisi Davut Mülayim, Afyonkarahisar Şube Müdürü Mustafa Özak, Girişimci Şube Müdürü Murat Bilen, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Yapılan ziyarette ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Sağbilge’de hazır bulundu.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Ziraat Bankası gibi Türkiye’nin en köklü bankasının Afyonkarahisar’da bölge başkanlığı olarak temsil edilmesinin Afyonkarahisar adına gurur verdiğini ifade etti. Serteser, “Afyonkarahisar ekonomisine tarım, sanayi ve bireysel konularında Ziraat Bankası önemli hizmetler sunuyor. Bizde sizinle beraber işbirliği içinde daha güzel çalışmalara imza atacağız” diye konuştu.
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni binasının hayırlı olması dileyen başlayan Ziraat Bankası Bölge Başkanlığı Bölge Yöneticisi Davut Mülayim, Ziraat Bankası tarafından Afyonkarahisar’a bölge başkanlığı kurulduğunu ifade etti. Mülayim, “Başkanlık bünyesinde Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya’nın 8 ilçesi ve Isparta’nın Keçiborlu ilçesinde toplamda 35 şube ile hizmet vermeye başladık. Afyonkarahisar ile bölgede bünyemizde olan diğer yerlerin ekonomisine daha faydalı olabilmek için çalışmalar yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme