Ziller bu sabah çalacak – Kocatepe Gazetesi

2012-2013 öğretim yılı açılış programı bugün Methiye Dumlu Ortaokulunda yapılacak 2012-2013 Öğretim yılı başlangıcı nedeniyle ilk olarak bugün sabah saat 10.00’da Kocatepe Parkı Atatürk Anıtına çelenk sunulacak. Yeni öğretim yılı açılışı ve ilköğretim haftası kutlama programı Methiye Dumlu Ortaokulunda saat 14.00’de başlayacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması akabinde Okul Müdürü Yaşar Kale tarafından açılış [&hellip]

Ziller bu sabah çalacak

2012-2013 öğretim yılı açılış programı bugün Methiye Dumlu Ortaokulunda yapılacak

2012-2013 Öğretim yılı başlangıcı nedeniyle ilk olarak bugün sabah saat 10.00’da Kocatepe Parkı Atatürk Anıtına çelenk sunulacak. Yeni öğretim yılı açılışı ve ilköğretim haftası kutlama programı Methiye Dumlu Ortaokulunda saat 14.00’de başlayacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması akabinde Okul Müdürü Yaşar Kale tarafından açılış konuşması yapılacak.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın konuşması sonrası isterse Vali İrfan Balkanlıoğlu bir konuşma yapacak. Sosyal Bilgiler Öğretmeni Necati Göç ilk ders olarak “Atatürk ve Eğitim” konusunu anlatacak. Halk oyunları gezisi ve okulun gezilmesi ile tören sona erecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme