Zeynep Kuaför açıldı – Kocatepe Gazetesi

Zeynep Kuaför İşletmesinin açılışına Belediye Başkanı Burhenittin Çoban, Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Nadi Ceylan, Murat Caber ve çok sayıda davetli katıldı. Kurdele kesiminde konuşan Belediye Başkanı Çoban, 'Yeni işletmemiz Afyonkarahisar'a hayırlı uğurlu olsun. Afyon'da uzun yıllar kuaförlük yaparak hizmet veren, ayrıca Milli takımda da ülkemize birçok kez başarı [&hellip]

Zeynep Kuaför İşletmesinin açılışına Belediye Başkanı Burhenittin Çoban, Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Nadi Ceylan, Murat Caber ve çok sayıda davetli katıldı. Kurdele kesiminde konuşan Belediye Başkanı Çoban, “Yeni işletmemiz Afyonkarahisar’a hayırlı uğurlu olsun. Afyon’da uzun yıllar kuaförlük yaparak hizmet veren, ayrıca Milli takımda da ülkemize birçok kez başarı getirmiş Zeynep kızımıza da yeni yerinde Allah bol kazançlar versin” dedi.
Kurdele kesiminden sonra konuşan Zeynep Kuaför İşletmesinin Sahibesi Zeynep Özen, yaptığı açıklamada başta Belediye Başkanı Burhanettin Çoban olmak üzere gelenlere teşekkür etti. Afyonkarahisar’da 16 yıldır hizmet veren Özen, 2015 yılında da milli takımla tanıştı. Özen Milli takımda Türkiye’ye 10’un üzerinde kupa, plaket ve madalya getirdi.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme