Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeybek’ten Souza’ya çağrı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Fenerbahçe formasıyla Türk halkının gönlünü kazanan ve davranışlarıyla da gönülleri fetheden Alex De Souza’ya, Afyonkarahisar’a gelmesi için çağrı yaptı

Fenerbahçe formasıyla Türk futbolunda olumlu etkiler bırakan, futbolunun yanı sıra Türk halkına olan sevgisi ve yardımseverliği ile de gönüllerde ayrı bir yere sahip olan Brezilyalı oyuncu Alex De Souza’ya çağrı yapan Başkan Zeybek, Türkiye’nin en büyük spor kompleksinde kendisi ağırlamak istediklerini söyledi.

Koronavirüs salgınının etkilediği spor müsabakaları ve sosyal yaşamın yavaşladığı dönemde gönülleri ısıtan bir paylaşım yapan Alex De Souza: “Türk arkadaşlarım kendinize çok iyi bakın ve lütfen evde kalın” sözlerini içeren bir video paylaşımında bulunmuştu. Alex’in paylaşımını sosyal medyadan paylaşan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de; “İçimizden biri, Fenerbahçe’nin unutulmaz Kaptanı Alex De Souza, yine gönüllerde taht kurdun. Zor günleri atlatalım seni Türkiye’nin en büyük spor kompleksine bekliyoruz.” ifadelerini kullanarak kendisine çağrıda bulundu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti