• Haberler
  • Genel
  • Zeybek’ten MHP’ye: Her zaman bir ve beraberiz

Zeybek’ten MHP’ye: Her zaman bir ve beraberiz

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, 'Her zaman bir ve beraberiz' dedi   Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan ve yönetim kurulu üyelerini dün öğleden sonra partide ziyaret etti. Zeybek, Kocacan ve ekibine göreve seçildikleri kongre [&hellip]

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, “Her zaman bir ve beraberiz” dedi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan ve yönetim kurulu üyelerini dün öğleden sonra partide ziyaret etti. Zeybek, Kocacan ve ekibine göreve seçildikleri kongre sonrası yeni görevlerinde başarılar diledi.
ZEYBEK: ŞÜPHESİZ HAYIRLI HİZMETLERE VESİLE OLACAKLAR
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen MHP İl kongresi ile tekrar göreve seçilen MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Başkan Zeybek, “MHP İl Başkanlığı görevine seçilen kardeşim Mehmet Kocacan ve ekibi için seçimle birlikte yeni bir dönem başlamış oldu. MHP’nin yeni seçilen il yönetimine başarılar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hayırlı hizmetlere vesile olacaklarına hiç şüphem yok. Allah yar ve yardımcıları olsun diyorum. Belediye olarakta her zaman bir ve beraber olduğumuzu da belirtmek istiyorum.” dedi.
“AFYONKARAHİSAR ADINA MÜŞTEREK HİZMET VERECEĞİZ”
MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Afyonkarahisar halkına hizmet veren, çok değer verdiğini vurguladığı “ağabeyim” diye hitap ettiği Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu kaydetti. Cumhur İttifakı anlayışı içerisinde her iki tarafın Afyonkarahisar halkına Hak’ka hizmet düsturuyla hizmet etme çabasında olduğunu söyleyen Kocacan, “Cumhur İttifakı anlayışı içerisinde her iki taraf hiçbir şeyden elini ve gövdesini çekmeden halkımıza hizmet etme çabasındayız. Tatlı bir ortamda güzellikler dolu bir şekilde hizmet vermek için tekrardan göreve seçildik. Allah çıktığımız yolda Afyon halkına karşı bizleri utandırmasın. Biz hepimiz Afyonluyuz. Afyonumuzu severiz. Afyon’un ileri gitmesi için diğer illerle aynı seviyede, aynı özelliklerde yarışabilme adına ne gerekiyorsa hem üst kademeden Sayın Başkanımız ve vekillerimizin sayesinde ilimize katkı sağlayacak herşeyin alınması için uğraş veriyoruz. Bizlerde burada siyasetin uç beyleri olarak AK Parti ve MHP’nin İl Başkanları olarak müşterek şekilde teşkilatlarımız ve Afyon adına hizmet vermeye devam edeceğiz.” diye konuştu.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme