Zeybek'ten Altın Kızlar'a hediyeler

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Avrupa ikincisi olan Fatma Yılmaz ile Avrupa beşincisi olan Hava Konca'yı ağırladı   Tekirdağ Çorlu'da yapılan U-15 ve Büyük Yıldız Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım belirleme müsabakalarında Taşoluk Belediyespor Kulübü takım halinde büyük bir başarıya imza attı. Yapılan müsabakalar sonucunda Fatma Yılmaz, Yağmur Karabacak ve Hava Konca şampiyon olarak [&hellip]

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Avrupa ikincisi olan Fatma Yılmaz ile Avrupa beşincisi olan Hava Konca’yı ağırladı

Tekirdağ Çorlu’da yapılan U-15 ve Büyük Yıldız Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım belirleme müsabakalarında Taşoluk Belediyespor Kulübü takım halinde büyük bir başarıya imza attı.
Yapılan müsabakalar sonucunda Fatma Yılmaz, Yağmur Karabacak ve Hava Konca şampiyon olarak altın madalyaya sahip olurken Dilara Sultan Öner beşinci oldu. Bu sonuçlar ile Taşoluk Belediyespor Kulübü sporcuları 3 birincilik 1 beşincilik ile 41 spor kulübü arasından zirvede yerini aldı.
Bu başarılar sonrasında Bulgaristan’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda Avrupa ikincisi olan Fatma Yılmaz ile Avrupa beşincisi olan Hava Konca’yı tebrik eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, sporcuların yetişmesinde emeği geçen başta Milli Takım Antrenörü Yakup Yağcı olmak üzere ailelerini tebrik etti. Başkan Zeybek, güreşçilere her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti.
Başkan Yardımcısı Murat Öner ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı’nın da katıldığı ziyarette Antrenör Yakup Yağcı, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Mehmet Zeybek sporculara içerisinde hediye internet yüklü kartvizitler ile çeşitli hediyeler verdi. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme