Zeybek'ten alkol satışına izin yok

Afyonkarahisar'da içki satışı için ruhsat almak isteyenlere Belediye izin vermedi. Konu yaygın basında geniş yer buldu     Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in 'vebal' hassasiyetiyle içki satışına izin vermeyişi yaygın basında konu oldu. Sözcü ve Milli Gazete gibi yaygın gazetelerde yer alan haberlere göre, Afyonkarahisar’da tekel bayisi açmak isteyen sekiz kişiye izin verilmediği bildirildi. Sözcü [&hellip]

Afyonkarahisar’da içki satışı için ruhsat almak isteyenlere Belediye izin vermedi. Konu yaygın basında geniş yer buldu

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in “vebal” hassasiyetiyle içki satışına izin vermeyişi yaygın basında konu oldu. Sözcü ve Milli Gazete gibi yaygın gazetelerde yer alan haberlere göre, Afyonkarahisar’da tekel bayisi açmak isteyen sekiz kişiye izin verilmediği bildirildi. Sözcü konuyu eleştirel olarak ele alırken, Milli Gazete konuyu destekler mahiyette ele aldı.
Gazetelerdeki haberlere göre, Afyonkarahisar’da Tekel bayisi açmak isteyen kişilere Belediye’den red cevabı geldi. Tekel bayi açmak isteyen esnaflardan birinin AK Parti’li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile görüştüğü ve Zeybek’in söz konusu kişiye takdire şayan bir cevap verdiği öğrenildi. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in kendisiyle görüşen kişiye “Ben buna imza atamam, bu vebaldir. Adam senden alkol alır, gider kaza yapar, ben bunun vebaline giremem.” dediği belirtildi.

Bakmadan Geçme