Zeybek’e tam destek – Kocatepe Gazetesi

Kasaplar ve Sucukçular Odası yöneticileri AK Parti İl Başkanlığı’na yeniden Mehmet Zeybek’in getirilmesini istiyor Afyonkarahisar Kasaplar ve Sucukçular Odası yöneticileri, AK Parti il başkanlığı görevinden istifa eden Mehmet Zeybek’e desteklerini açıkladılar.AK Parti’de yeni il başkanı belirleme süreci devam ederken Kasaplar ve Sucukçular Odası Başkanı İbrahim Yörük ile, Başkan vekili Bekir Demir, “Zeybek’i yeniden başkan görmek [&hellip]

Zeybek'e tam destek

Kasaplar ve Sucukçular Odası yöneticileri AK Parti İl Başkanlığı’na yeniden Mehmet Zeybek’in getirilmesini istiyor

Afyonkarahisar Kasaplar ve Sucukçular Odası yöneticileri, AK Parti il başkanlığı görevinden istifa eden Mehmet Zeybek’e desteklerini açıkladılar.
AK Parti’de yeni il başkanı belirleme süreci devam ederken Kasaplar ve Sucukçular Odası Başkanı İbrahim Yörük ile, Başkan vekili Bekir Demir, “Zeybek’i yeniden başkan görmek istiyoruz” dediler. 2 dönemdir il başkanlığını başarıyla yürüten Mehmet Zeybek’in görevden ayrılışına üzüldüklerini belirten Yörük ve Demir, “Her zaman esnafımızın yanında olan, bizlerin temsil ettiği esnaf kesiminin sorunlarına her zaman duyarlı davranan, Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban ile birlikte çözüm yolları bulunmasını sağlayan Sayın Zeybek’in Afyonkarahisar için büyük hizmetleri olmuştur. Sayın Zeybek ve ekibinin hizmet maratonunun sürmesi için AK Parti yöneticilerinden yeniden fırsat tanınmasını istiyoruz” dediler.
Zeybek ve ekibinin AK Parti bayrağı altında yapacakları daha bir çok hizmet bulunduğuna inandıklarını belirten Yörük ve Demir, “Bugüne kadar ismi hiç bir yolsuzluğa, olumsuzluğa, çıkar hesaplarına karışmamış olan sayın başkanımızı en kısa sürede yeniden il başkanı olarak, hizmet yarışının başında görmek, kasaplar, sucukçular ve lokantacılar esnafı olarak ortak dileğimizdir” dediler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme