Zeybek: Yeni salgına dikkat

Afyonkarahisar Belediyesi Şubat ayı meclis toplantı gündemi yoğun olarak tamamlandı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yeni virüs salgınına karşı dikkatli olunmasını istedi     Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 2020 yılının koravirüsle geçtiğini bu virüsten insanlığın 2021 yılı itibariyle kurtulmasını temenni etti. 'KORONA AŞILAMALARI DEVAM EDİYOR' Koronavirüsle mücadele de Afyonkarahisar'da alınan tedbirlerin kendisini hissettirdiğini kaydeden Zeybek, [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi Şubat ayı meclis toplantı gündemi yoğun olarak tamamlandı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yeni virüs salgınına karşı dikkatli olunmasını istedi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 2020 yılının koravirüsle geçtiğini bu virüsten insanlığın 2021 yılı itibariyle kurtulmasını temenni etti.
“KORONA AŞILAMALARI
DEVAM EDİYOR”
Koronavirüsle mücadele de Afyonkarahisar’da alınan tedbirlerin kendisini hissettirdiğini kaydeden Zeybek, “Bugüne kadar alınan tedbirlerin faydasını Afyon olarak gördük. Ülkemize 2 milyon 135 bin aşı geldi. Afyon’da öncelik sağlık ve eczane çalışanlarına verilerek 20 bin hemşehrimize aşı yapıldı. 70-90 yaş arasındaki vatandaşlarımızın aşıları tamamlandı. İnşallah önümüzdeki günlerde 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın aşılamaları yapılacak.” dedi.
“YENİ SALGINA DİKKAT EDİLMELİ”
Aşılamanın tek başına yeterli olmayacağını koronavirüsle mücadelede maske, mesafe ve hijyen kurallarına azami dikkatin gösterilmesi gerektiğini vurgulayan Zeybek şöyle konuştu: “Aşılama yapılsa da tek başına virüsten kurtulma gibi bir durum yok. Maske, mesafe kurallarına uymaya devam edeceğiz. Yeni bir salgın başlamış. Ülkemizde de 5-6 ilde yoğun şekilde görüldüğünü öğrendik. İnşallah bu salgını da en hasarla atlatabilmeyi diliyorum.” diye konuştu.
“MİLLET HAMAMI
BELEDİYE’YE GEÇTİ”
Korunması tescilli kültürel varlıklardan Millet Hamamının (Gâvur Hamamı) İl Özel İdaresine yapılan tahsisinin iptal edilmesi oybirliği ile kabul edildi.
Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Halk arasında Gâvur Hamamı olarak bilinen Millet Hamamı İl Özel İdaresine tahsis edilmişti. Sayın Valimiz buranın gastronomi çalışmalarında kullanılması için Belediye tarafından işletilmesinin uygun olacağını belirtti. Bu nedenle burayı İl Özel İdaresi’nden kendi bünyemize alıyoruz.” dedi.
“KENT ORMANI 10 YIL
SÜRE İLE KİRALANACAK”
Kent Ormanı’nın 10 yıl süre ile müstecire kiraya verilmesi oybirliği ile kabul edildi. Bu konuda protokol yapılması için Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e yetki verildi. Millet İttifakı Meclis Üyesi Hüsnü Taşer, sürenin 5 yıl olması önerisinde bulunurken, Zeybek, müstecire kiralanacak olan bu yere müstecirin yapacağı yatırım nedeniyle 10 yıldan aşağı süreyi kabul etmediğini kaydetti. >> Burcu AYDIN’ın Haberinin devamı yarın gazeteniz Kocatepe’de

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme