• Haberler
  • Eğitim
  • Zeybek, Yavuz Selim İlkokulu Öğrencileri İle Buluştu

Zeybek, Yavuz Selim İlkokulu Öğrencileri İle Buluştu

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Yavuz Selim İlkokulu öğrencisi Damla'nın sınıf başkanlığı seçiminde 'Seçilirsem Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'i misafir edeceğim.' vaadini üzerini Yavuz Selim İlkokulu'nu ziyaret etti.

Yavuz Selim İlkokulu öğrencisi Damla, sınıf başkanlığını kazanmak için arkadaşlarına ““Seçilirsem Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i misafir edeceğim.” vaadinde bulundu. Başkanlık seçimini kazanan Damla, sözünü yerine getirmek için Zeybek’i sınıflarına davet etti. Davet üzerine Zeybek,  sınıf başkanı olan Damla’yı tebrik etmek için okula ziyarette bulundu.

Haber

“DAMLA KIZIMIZIN VAADİNE KONU OLMAK MUTLU ETTİ”

İlk olarak sınıf başkanı seçilen Damla’yı tebrik eden Zeybek Başkan, “Hepinizi çok seviyorum. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Bizler de sizlerin geleceği için çok çalışıyoruz. Damla’nın bu talebi bizlere tebessüm ettirdi. Sınıf Başkanı seçilmek için vaat veren Damla’nın isteğini yerine getirdik, sözünü tutmasına vesile olduk. Damla’yı tebrik ediyorum. Sizler ile buluşmak bizi çok mutlu etti” dedi.

Sınıf başkanı Damla ve arkadaşları günün anısına yazdıkları mektubu ve çiçeği Zeybek’e takdim etti. Mehmet Zeybek ise, öğrencilere Belediyenin hazırlamış olduğu kırtasiye materyallerini hediye etti.

Haber

Bakmadan Geçme