Zeybek ve Yurdunuseven Burmalı'ya konuk oldu

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları programına Burmalı Mahallesi'nden başlandı Ramazan ayı ile birlikte sosyal etkinliklere hız veren Afyonkarahisar Belediyesi tarafından önceki gün Burmalı Mahallesi'nde açık hava iftar programı düzenlendi. Burmalı mahallesi sakinleri ve Burmalı Mahallesi muhtarı Suat Uygur'un konuğu olduklarını belirten Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 'Dumlupınar ilkokulu arkasında kurulan iftar sofaralarımızda hemşehrilerimizle birlikte [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları programına Burmalı Mahallesi’nden başlandı

Haber

Ramazan ayı ile birlikte sosyal etkinliklere hız veren Afyonkarahisar Belediyesi tarafından önceki gün Burmalı Mahallesi’nde açık hava iftar programı düzenlendi.
Burmalı mahallesi sakinleri ve Burmalı Mahallesi muhtarı Suat Uygur’un konuğu olduklarını belirten Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Dumlupınar ilkokulu arkasında kurulan iftar sofaralarımızda hemşehrilerimizle birlikte oruçlarımızı açmanın mutluluğunu yaşadık. Aynı zamanda Duran ailesinin de konuğu olduk. Duran ailesinin kıymetli ferdi adaşım Mehmet ile bol bol sohbet etme imkanı bulduk” dedi.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile birlikte iftar programında yer alan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven de “Birliğimize, beraberliğimize Elhamdülillah. Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Merkez İlçe Başkanımız Ziya Coşkun Karadeniz ve hemşehrilerimiz ile Burmalı Mahallemizde Ramazan ayının bereketiyle bereketlenen iftar sofrasında buluştuk. Afyonkarahisar Belediyemiz gönül belediyeciliği anlayışını sürdürüyor” dedi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme