Zeybek ve Özkaya salonu inceledi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Sahipata’da yapımı süren spor salonu inşaatını inceledi   Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in girişimleri, Gençlik ve Spor Bakanı, fahri hemşehrimiz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nun destekleriyle yeniden ihalesine çıkılan Sahipata Spor Salonu Eylül ayında hizmete giriyor. Spor Şehri Afyonkarahisar'a yeni bir eser [&hellip]

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve AK Parti Afyonkarahisar
Milletvekili Ali Özkaya, Sahipata’da yapımı süren spor salonu inşaatını inceledi

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in girişimleri, Gençlik ve Spor Bakanı, fahri hemşehrimiz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nun destekleriyle yeniden ihalesine çıkılan Sahipata Spor Salonu Eylül ayında hizmete giriyor. Spor Şehri Afyonkarahisar’a yeni bir eser daha kazandırmak için çalışan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Sahipata Spor Salonu’nda devam eden çalışmaları AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, parti teşkilatı ile birlikte yerinde inceledi.
Salondaki çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Zeybek ve Özkaya, çalışmaların ne zaman biteceğini sordu. Yüklenici firma yetkilisi ise çalışmaların Eylül ayında biteceğini söyledi. Başkan Zeybek ve Milletvekili Özkaya, çalışanlara teşekkür etti.
“ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN”
Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun destekleriyle yeniden ihalesine çıktığımız Sahipata Spor Salonu’ndaki çalışmaları AK Parti Milletvekilimiz Ali Özkaya ve parti teşkilatımızla birlikte yerinde inceledik. Afyonkarahisarımıza uygulanan ve yapılacak her türlü yatırımın takipçisiyiz. Bakanımıza sonsuz teşekkürler. Eylül ayı içerisinde hizmete alacağımız bu eserimiz şimdiden spor şehri Afyonkarahisarımıza hayırlı olsun.” dedi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme