• Haberler
  • Genel
  • Zeybek: Vatandaşlar AK Parti'ye üye olmak için yarışıyor

Zeybek: Vatandaşlar AK Parti'ye üye olmak için yarışıyor

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı, Nuribey Beldesi'nde 'Yerel Yönetimler Toplantısı' gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, vatandaşların AK Parti'ye üye olmak için yarıştığını belirtti. Zeybek, 6 milyon kayıtlı üye ile AK Parti'nin dünyanın en büyüğü olma yolunda ilerlediğini söyledi AK Parti Merkez İlçe Teşkilatının düzenlediği 'Yerel Yönetimler Toplantısı' Nuribey Beldesi'nde yapıldı. [&hellip]

Zeybek: Vatandaşlar AK Parti’ye üye olmak için yarışıyor

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı, Nuribey Beldesi’nde ‘Yerel Yönetimler Toplantısı’ gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, vatandaşların AK Parti’ye üye olmak için yarıştığını belirtti. Zeybek, 6 milyon kayıtlı üye ile AK Parti’nin dünyanın en büyüğü olma yolunda ilerlediğini söyledi

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatının düzenlediği ‘Yerel Yönetimler Toplantısı’ Nuribey Beldesi’nde yapıldı. Toplantıya AK Parti Merkez ilçeye bağlı tüm beldelerden yönetim kurulları başkanları ve üyeleri, Belediye başkanları ve Belediye meclis üyeleri katıldı. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser toplantıda yaptığı konuşmada, 4+4+4 eğitim sisteminin öğrenciler ve eğitim sistemine yapacağı olumlu katkıları anlattı.
Eser, 28 Şubat baskıcı rejiminin son kalıntısı olan 8 yıllık kesintisiz eğitimin, imam hatip okullarını kapatmak için getirilmiş bir sistem olduğunu, bu sebeple endüstride ara eleman sıkıntısının baş gösterdiğini, gençlerin lise ve üniversite başarılarının düştüğünü, 8 yıllık kesintisiz eğitimin ülkeye yakışmadığı kaydetti.
“Ülkenin gelişmesini istemeyenler var”
Tablet bilgisayarların Türkiye’de üretilebilmesi ve ülkemize bu teknolojinin gelmesi için Türk firmalarına öncelik verilecek olmasının ülke ekonomisi ve teknolojisi için önemli bir adım olacağını ifade eden Bülent Eser, bu hususta her şeyin halka açık yürütüldüğünü, art niyet taşıyanların ülkenin gelişmesini istemeyen statükocular olduğu söyledi. Eser’in konuşmasının ardından, merkez ilçeye bağlı beldelerden Çayırbağ Beldesi’nde halkın üye olma taleplerinde seçmen sayısının yüzde 38’e ulaşması sebebiyle Belde Başkanı Halil İlhan ve Belde yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketi verildi.
“Türkiye sözü dinlenir bir devlet”
Toplantıya katılan İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Dudu Özkal’da, 4+4+4 eğitim sisteminden eski bir eğitimci olması nedeni ile çok sevinçli olduğunu, ülkemiz gençliğinin daha iyi şartlarda eğitim görmesi gerektiği için bu kanunun yasalaştığını, seçmelide olsa dini derslerle, dinini, devletini seven bir neslin ülkeyi çağdaş uluslar seviyesine getireceğini söyledi.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek’te halkın, AK Parti’ye üye olmak için yarış içinde olduğunu, Afyonkarahisar’ın diğer illere göre geriden başladığı üye yazımında ülke bazında ileri sıralara çıkmaya başladığını, 6 milyon kayıtlı üye ile AK Parti’nin dünyanın en büyüğü olma yolunda olduğunu, halktan aldığı bu güç ile Başbakanın İsrail’den Amerika’ya kadar her yerde güçlü olduğunu söyledi. Zeybek, Türkiye’nin sözü dinlenir ve muteber bir devlet olduğunu sözlerine ekledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme