• Haberler
  • Gündem
  • Zeybek “Vatandaşın şikayetiyle ilgili gerekeni yapacağız”

Zeybek “Vatandaşın şikayetiyle ilgili gerekeni yapacağız”

Gazeteniz Kocatepe’de yer alan haberin ardından Eşrefpaşa Mahallesi’nde ekibiyle birlikte incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Vatandaşın şikayetiyle iglili olarak üzerimize düşeni yapacağız” dedi. Eşrefpaşa Mahallesindeyapımına devam eden iş merkezi proje inşaatını Belediye Meclis üyesi Ahmet Yılmaz Kasap, mahalle muhtarı Ramazan Doğankaya ve Belediye çalışanları ile birlikte inceleyen Başkan Zeybek, “Vatandaşlarımızın bu projedeki hassasiyeti ve [&hellip]

Haber

Gazeteniz Kocatepe’de yer alan haberin ardından Eşrefpaşa Mahallesi’nde ekibiyle birlikte incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Vatandaşın şikayetiyle iglili olarak üzerimize düşeni yapacağız” dedi.
Eşrefpaşa Mahallesindeyapımına devam eden iş merkezi proje inşaatını Belediye Meclis üyesi Ahmet Yılmaz Kasap, mahalle muhtarı Ramazan Doğankaya ve Belediye çalışanları ile birlikte inceleyen Başkan Zeybek, “Vatandaşlarımızın bu projedeki hassasiyeti ve taleplerini bizzat yerinde aldık. Bu konuda üzerimize düşeni yapacağız.” dedi.

Haber

Bakmadan Geçme