• Haberler
  • Gündem
  • Zeybek: Şehrimizi yarınlara daha güçlü şekilde taşıyacağız

Zeybek: Şehrimizi yarınlara daha güçlü şekilde taşıyacağız

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Birlikte yönetim” anlayışı ile esnaf ve mahalle sakinleri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Haber

Mahalle ziyaretlerini sürdüren Başkanı Mehmet Zeybek, bu hafta Örnekevler Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşın istek ve görüşlerini dinleyen Zeybek, belediye çalışmaları ve projeleri hakkında da bilgi verdi. Zeybek’e mahalle ziyaretinde AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Barış Dal, belediye daire müdürleri, Mahalle Muhtarı Kadir Toros ve vatandaşlar eşlik etti. Ziyarette Örnekevler Mahallesi ile ilgili planlanan çalışmalar paylaşılırken mahalle sakinlerinin de talepleri alındı.  Zeybek, ayrıca mahallede hizmet verecek bir büfenin de açılışını gerçekleştirdi.

Haber

“HEMŞEHRİLERİMİZİN GÖRÜŞLERİ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”

Mahalle ziyaretlerinin önemine vurgu yapan Zeybek, “Hemşehrilerimizin görüşleri bizim için çok değerli. Ziyaretlerimizde teklif ve fikirlerini dinledik, dualarını aldık. Biz de her bölgemize ihtiyaç duyulan hizmetleri götürmek için gece gündüz demeden gayret ediyoruz. Afyonkarahisar’ımızda yapacağımız projelerimizi vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini alarak hayata geçiriyoruz. Yaptığımız bu ziyaretler ile hizmet ihtiyaçlarını tespit ederken, hemşehrilerimizin yaşam standartlarının yükseltilmesine katkı sağlayacak hizmetleri de istişare ediyoruz. Allah, birliğimizi daim kılsın. Vatandaşlarımızın da desteğiyle şehrimizi yarınlara daha güçlü şekilde taşıyacağız. Vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu

Mahallelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı Zeybek’e teşekkür eden Mahalle Muhtarı Kadir Toros, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bakmadan Geçme