Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeybek, sağlık çalışanlarını unutmadı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek sağlık çalışanlarını unutmadı. Belediye ekipleri tarafından AFSÜ Hastanesi ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde çalışan sağlık personeline C vitamini takviyesi yapıldı.

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniverisetisi (AFSÜ) Hastanesi ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde görevli sağlık çalışanlarına Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatı ile C Vitamini takviyesi yapıldı.
SÜLEYMAN KARAKUŞ’TA ÇALIŞMALARA KATILDI
İçinde elma, muz ve potakalın yer aldığı kumanyalar Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve belediye ekipleri tarafından hastanelerde görev yapan sağlık çalışanlarına Başkan Mehmet Zeybek’in selamı ile dağıtıldı.

 


“SAĞLIK PERSONELİNE YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
İnsan hayatını kurtarmak için mücadele eden sağlık çalışanlarının yanlarında olduklarını kaydeden Başkan Zeybek, “Koronavirüsü tedbirleri kapsamında özveriyle çalışan sağlık çalışanlarımıza teşekkür ve destek ziyaretlerinde bulunduk. İnşallah bu zorlu günleri hep birlikte sağlık çalışanlarımızın desteği ile atlatacağız. Bütün sağlık personellerimize yürekten teşekkür ederiz.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti