• Haberler
  • Gündem
  • Zeybek: Projeleri hayata geçireceğiz – Kocatepe Gazetesi

Zeybek: Projeleri hayata geçireceğiz – Kocatepe Gazetesi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut’u makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, TOKİ kanalıyla Afyonkarahisar’a yapılacak projeler hakkında Bulut ile görüş alışverişinde bulundu.Afyonkarahisar’a vaat ettikleri projeleri tek tek yerine getireceklerini belirten Başkan Zeybek, Cirit Kayalığı-Millet Bahçesi Projesi’nin yıl sonuna kadar ihale edilip gelecek yılın ilk aylarında yapımına başlanacağı söyledi.TOKİ’nin Afyonkarahisar’daki yatırımlarının artarak devam [&hellip]

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut’u makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, TOKİ kanalıyla Afyonkarahisar’a yapılacak projeler hakkında Bulut ile görüş alışverişinde bulundu.
Afyonkarahisar’a vaat ettikleri projeleri tek tek yerine getireceklerini belirten Başkan Zeybek, Cirit Kayalığı-Millet Bahçesi Projesi’nin yıl sonuna kadar ihale edilip gelecek yılın ilk aylarında yapımına başlanacağı söyledi.
TOKİ’nin Afyonkarahisar’daki yatırımlarının artarak devam edeceğine dikkat çeken Zeybek, “TOKİ Başkanımız Ömer bey ile ilimize yapılacak projeler hakkında istişarelerde bulunduk. Bu kapsamda TOKİ ile birlikte Millet Bahçesi’nin gerekli donatılarını, yürüyüş yollarını, millet kıraathanesini, spor alanlarını ve diğer etkinlik alanlarını yeniden revize ederek Afyonkarahi-sar’a kazandıracağız. Bu yılın sonuna doğru proje ihale edilecek. En geç gelecek yılın ilk aylarında yapımına başlanacak.” dedi.
Öte yandan İmaret Cami ve Mısri Camii çevresinde, daha önceki yıllarda yüksek katlı bir proje planlaması yapıldığını hatırlatan Zeybek, eski projenin yerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da öngördüğü gibi yatay mimari ağırlıklı yeni bir proje hazırlanacağını ve Mahalle kültürünün esas alanıcağını ifade etti.
Başkan Zeybek, hükümetin desteği ile vaat ettiği projeleri Afyonkarahisar’da hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme