Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeybek, meslek odalarının sorunlarını dinledi

Zeybek, meslek odalarının sorunlarını dinledi

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Mimarlar Odası, meslek odaları ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla bir araya geldi

Belediye’nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya İmar ve Şehircilik Müdürü Ziya Kükey, Ruhsat İskan Birim Sorumlusu Benol Kaplan, Mimarlar Odası Başkanı Süleyman Bircan Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Efe, İnşaat Mühendisleri Odası Temsilcisi Sinan Millik, Elektrik Mühendisleri Odası Temsilcisi Çetin İnce, Makine Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Şenkabak, Harita Mühendisleri Odası Temsilcisi Çağdaş Göker, Jeoloji Mühendisleri Odası adına Selçuk Altıntuğ, TÜMSİAD adına Celal Bangir, Müteahhitler Derneği Başkanı Mevlüt Suna ve Ahmet Neoldum, Ticaret Odası Proje Meslek Komisyonu Başkanı Hüseyin Gazi İnan ve Ticaret Odası Müteahhitlik Komisyon Başkanı Özgün Çiçek katıldı.
BİRCAN: KATKI SUNMAYA HAZIRIZ
Toplantıda, Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği, Otopark Yönetmeliği, Deprem Yönetmeliği, Müteahhitlik Yasası ve diğer imar ve şehircilikle ilgili konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Zeybek söz konusu konulara ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda düzenlenen toplantı hakkında bilgiler verdi ve bu konuların takipçisi olacağını belirtti. Mimarlar Odası Başkanı Süleyman Bircan ise ev sahipliğinden dolayı Başkan Zeybek’e teşekkür etti. Bircan, şehrin sorunları konusunda Mimarlar Odası olarak her zaman katkı sunmaya hazır olduklarını belirtti.
Toplantıda diğer meslek odaları ve sivil toplum kuruşlarının yetkilileri de kendi meslekleri ile ilgili sorunlar hakkında Başkan Zeybek’e bilgi verdiler ayrıca kendilerinin de Belediye’ye her zaman katkı sunacaklarını ifade ettiler. Toplantı sonunda Başkan Zeybek, toplantıya katılan meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının başkanlarına teşekkür etti.