Zeybek, mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, her Cuma, Cuma namazı sonrası geleneksel hale getirdiği mahalle ziyaretlerine bu hafta Hattat Karahisar Mahallesi ile devam etti Başkan Zeybek ve ekibi, mahalle ziyareti sonrası Mecidiye Semt Pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. TALEP VE SORUNLARI DİNLEDİ Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Hattatkarahisar Mahallesi’ni ziyaret ederek, Mahalle Muhtarı Mehmet Zorluer ile [&hellip]

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, her Cuma, Cuma namazı sonrası geleneksel hale getirdiği mahalle ziyaretlerine bu hafta Hattat Karahisar Mahallesi ile devam etti

Başkan Zeybek ve ekibi, mahalle ziyareti sonrası Mecidiye Semt Pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
TALEP VE SORUNLARI DİNLEDİ
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Hattatkarahisar Mahallesi’ni ziyaret ederek, Mahalle Muhtarı Mehmet Zorluer ile mahalle sakinlerinin talep ve sorunlarını dinledi.
Seçim öncesinde, gittiği her noktada ve çıktığı her platformda, “Sorunları yerinde çözeceğiz” dediğini hatırlatan Başkan Zeybek, göreve geldikten sonra, mahalle muhtarlarının ilettiği sorunları yerinde görüp incelemeye devam ettiğini dile getirdi.
Mahalle sakinleriyle görüşürek sorunları ilk ağızdan dinleyen Başkan Zeybek’e, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarı Mehmet Zorluer ve birim müdürleri de eşlik etti. Mahalle ziyareti sonrası Mecidiye Semt Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zeybek, pazarcı esnafına bol kazançlar diledi, vatandaşlarla sohbet etti.

Bakmadan Geçme