Zeybek mahalle ziyaretlerine ara vermiyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Hamidiye Mahallesi'ni ziyaret etti   Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Hamidiye Mahallesi Muhtarı Murat Keskin ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek çalışmaları değerlendirdi. Ziyarete Başkan Zeybek’e, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz, Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve birim müdürleri eşlik etti. Vatandaşların [&hellip]

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Hamidiye Mahallesi’ni ziyaret etti

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Hamidiye Mahallesi Muhtarı Murat Keskin ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek çalışmaları değerlendirdi.
Ziyarete Başkan Zeybek’e, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz, Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve birim müdürleri eşlik etti.
Vatandaşların istek ve taleplerin yerine getirilmesi, sorunların yerinde çözüme kavuşması amacı ile mahalle ziyaretlerine devam ettiklerini belirten Zeybek, “Muhtarımızın taleplerini dinlemek ve hasbihal etmek için bir aradayız. Muhtarımızın ne isteği varsa yerine getirmek için gerekli talimatları ekip arkadaşlarıma verdim. Ziyaretler yaparak talepleri almaya yerinde incelemeler yapmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerimin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah Ramazan Bayramına sağlıcakla erişmeyi naip etsin.” dedi.

Bakmadan Geçme