Zeybek, mahalle ziyaretlerine ara vermiyor

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, geleneksel hale getirdiğini mahalle ziyaretlerine Akmescit Mahallesi ile devam etti   Cuma namazı çıkışı vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik, Muhtarlar Derneği Başkanı Suat [&hellip]

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, geleneksel hale getirdiğini mahalle ziyaretlerine Akmescit Mahallesi ile devam etti

Cuma namazı çıkışı vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e; AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik, Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur eşlik ettiler. Mahalle sakinlerinin ilgisiyle karşılaşan Başkan Zeybek, kendisine yöneltilen talepleri dinleyerek vatandaşların istek ve önerilere ilişkin ilgili birim amirlerine talimat verdi.
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Beledi-ye işi gönül işi anlayışıyla hemşehrilerimizle hemhal olmak için güzel şehrimizin mahallelerinden Akmescitdeyiz. Bugün (dün) Cuma namazımızı Belediyemizden ekip arkadaşlarımızla birlikte tarihi Türbe Camii’nde eda ettik. Akabinde mahalle muhtarımız Celal Acar ve halkımızla bir araya gelip, talep öneri ve istekleri yerine giderek, tespit ettik. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız parke çalışmalarını inceledik. Ayrıca taleplerle alakalı ilgili ekip arkadaşlarımızı görevlendirdik. Her zaman söylediğim gibi şehrimizin tamamına hizmeti götürüyor, hemşehrilerimizin hizmetine koşuyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme