Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeybek mahalle ziyaretlerine ara vermiyor

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek,

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Sadıkbey Mahallesi’ni ziyaret etti

Cuma namazı çıkışı vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zeybek’e ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen’de eşlik etti. Mahalleye ulaşım, altyapı, vb. konularla ilgili kendisine yöneltilen talepleri dinleyen Başkan Zeybek, vatandaşların istek ve önerilere ilişkin ilgili birim amirlerine talimat verdi.
Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Zeybek, “Yoğun çalışma tempomuza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu hafta Cuma namazımızı İl Başkanımız Hüseyin Sezen ile birlikte Sadıkbey Mahallemizdeki Yeni Cami’de eda ettik. Ardından Mahalle Muhtarımız Hüseyin Sağlam ve mahalle sakinleriyle bir araya geldik. Talep ve önerilerini dinledik. Gönül Belediyeciliği anlayışı ile güzel Afyon’umuza sıkılmadık el ayak basılmadık mahalle bırakmayacağız inşallah.” dedi.
PAŞA CAMİİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Paşa Camii inşaatında yapımı devam eden çalışmaları AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen ile birlikte inceleyen Başkan Mehmet Zeybek, “Güzel Afyon’umuza kazandırmayı hedeflediğimiz Paşa Camii’nde yapımı devam eden çalışmaları İl Başkanımız Hüseyin Sezen ile birlikte yerinde inceledik. İnşaAllah bu çalışmaların tamamlanması sonucunda memleketimiz güzel bir Camii’ye kavuşacak.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti