Zeybek: Kongrelerimiz olgunluk içinde geçiyor

AK Parti Afyonkarahisar İlçe Teşkilatlarının olağan kongreleri başladı AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar’daki 17 ilçeden Emirdağ, Bolvadin, İscehisar, Bayat ve Çobanlar ilçe teşkilatlarındaki kongrelerinin tamamlandığını söyledi. İlçe kongrelerine mümkün olduğu kadar tek listeyle gidildiğini belirten Zeybek, kongrelerin olgunluk içinde geçtiğini kaydetti. Zeybek, Emirdağ, Bolvadin, İscehisar, Bayat ve Çobanlar ilçelerinde [&hellip]

Zeybek: Kongrelerimiz olgunluk içinde geçiyor

AK Parti Afyonkarahisar İlçe Teşkilatlarının olağan kongreleri başladı

AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar’daki 17 ilçeden Emirdağ, Bolvadin, İscehisar, Bayat ve Çobanlar ilçe teşkilatlarındaki kongrelerinin tamamlandığını söyledi. İlçe kongrelerine mümkün olduğu kadar tek listeyle gidildiğini belirten Zeybek, kongrelerin olgunluk içinde geçtiğini kaydetti.
Zeybek, Emirdağ, Bolvadin, İscehisar, Bayat ve Çobanlar ilçelerinde kongreleri tamamladıklarını bildirerek, şöyle konuştu:
“http://m.kocatepegazetesi.com/”Delegelerimiz büyük bir olgunluk içinde görevlerini yerine getiriyorlar. Bundan sonra da yapılacak kong-relerimizde delegelerimizin aynı tutumu sergileyeceklerinden eminim. 8 Ocak 2012 tarihinde yapılacak Merkez ilçe ve İhsaniye ilçe teşkilatlarının kongreleriyle ilçe kongrelerini tamamlamış olacağız.”http://m.kocatepegazetesi.com/”
Toplam 5 ilçede tamamlanan kongreler sonucunda AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Hüseyin Duran ile İscehisar İlçe Başkanı Naci Mermer yeniden seçilip aynı göreve getiri-lirken, Bayat İlçe Başkanı Ali Taşpınar görevini Mesut Ayten’e, Bolvadin İlçe Başkanı Carullah Kolay görevini Musa Pektaş’a, Çobanlar İlçe Başkanı Ali Altıntaş ise görevini yeni başkan Abdil Tıkır’a devretti. (AA)

Bakmadan Geçme