• Haberler
  • Genel
  • Zeybek, Karşıyaka Mahallesi Sakinleriyle Biraraya Geldi

Zeybek, Karşıyaka Mahallesi Sakinleriyle Biraraya Geldi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, bu hafta Karşıyaka Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

İstişare kültürünü kendine şiar edindğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Zeybek sorun ve talepleri yerinde çözüme kavuşturmak, birlikte yönetim anlayışı ile mahalle ziyaretlerine devam ettiğini ifade etti. Zeybek’in Karşıyaka Mahalesi sakinlerini ziyaretine; AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Barış Dal, Mahalle Muhtarı İsmail Şahin, teşkilat mensupları, daire müdürleri ve mahalle sakinleri eşlik etti.

Haber

MAHALLELİYE ÇİÇEK HEDİYE EDİLDİ

Karşıyaka Mahallesi Muhtarı İsmail Şahin ile vatandaşların istek ve görüşlerini dinleyen Mehmet Zeybek, mahallede yapılan belediye çalışmaları ve projeler hakkında da bilgi verdi. Mahallelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı Başkan Zeybek’e teşekkür eden Muhtar Şahin, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi, teşekkür etti. Ziyaret ardından Zeybek vatandaşlara Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yetiştirilen saksı çiçeği hediye etti.

“CUMA ZİYARETLERİ İLE EKSİKLER YERİNDE BELİRLENİYOR”

Ziyaret ardından AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: “Cuma ziyaretleri, Belediye Başkanımızın bir geleneği. Bu dönem için üçüncü defa Karşıyaka Mahallesi’nde bulunuyoruz. Yapılan hizmetler yerinde görülüyor, eksiklikler tespit ediliyor. Bu gelenek önümüzdeki dönemde de devam edecek. Bizler en iyi hizmeti yapmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Haber

“BU HAFTA CUMA NAMAZIMIZI KARŞIYAKA MAHALLESİNDE KILDIK”

Gönül Belediyeciliği şiarı ile hareket ederek her hafta farklı bir mahallede ziyaret gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, şöyle konuştu: “Bu hafta Cuma namazını Karşıyaka Mahallesi’nde eda ettik. Sayın Vekilimiz, Merkez İlçe Başkanımız, Başkan Yardımcılarımız, daire müdürlerimiz ile birlikte muhtarımızı ziyaret ettik, hemşehrilerimiz ile hasbihal ettik. Muhtarımız ve vatandaşlarımıza hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizin mübarek üç aylarını tebrik ediyorum. Cumamız mübarek olsun.” dedi.

“KARŞIYAKA MAHALLESİNDE ÇALIŞKAN BİR MUHTARIMIZ VAR”

AK Parti Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Karşıkaya Mahallesi ziyareti ile ilgili şunları kaydetti: “Sayın Başkanımız, Merkez İlçe yönetimimiz ve Başkan yardımcılarımız ile birlikte Karşıyaka Mahallesi’ndeyiz. Çalışkan bir muhtarımız var kendisine de teşekkür ediyoruz. Üç ayların hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.”

Haber

Bakmadan Geçme