• Haberler
  • Gündem
  • Zeybek, Kanlıca Mahallesi’ni dinledi – Kocatepe Gazetesi

Zeybek, Kanlıca Mahallesi’ni dinledi – Kocatepe Gazetesi

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek beraberinde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve birim müdürleri ile birlikte Kanlıca Mahallesi’ni ziyaret etti.Mahalle halkının istek ve taleplerini dinleyen Başkan Zeybek, “Her Cuma bir mahallemizi geziyorum. Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven, Başkan Yardımcım Süleyman Karakuş ve birim müdürlerimizle Kanlıca Mahallesi'ni karış karış gezerek, mahalle muhtarımız [&hellip]

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek beraberinde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve birim müdürleri ile birlikte Kanlıca Mahallesi’ni ziyaret etti.
Mahalle halkının istek ve taleplerini dinleyen Başkan Zeybek, “Her Cuma bir mahallemizi geziyorum. Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven, Başkan Yardımcım Süleyman Karakuş ve birim müdürlerimizle Kanlıca Mahallesi’ni karış karış gezerek, mahalle muhtarımız Ahmet Karaali ve vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini dinledik.” dedi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme