• Haberler
  • Siyaset
  • Zeybek'i 'Başarılı' Seçen Anket Bu Kez de Köksal'ı 'Başarılı' Seçti

Zeybek'i 'Başarılı' Seçen Anket Bu Kez de Köksal'ı 'Başarılı' Seçti

Daha önce Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'i 'En başarılı Belediye Başkanları' arasında gösteren ORC firması bu kez de Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ı 'En Başarılı Belediye Başkanları' arasında gösterdi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, ORC'nin yaptığı araştırmada mevcut başarı oranı % 57,4 olarak gösterilerek En Başarılı Kadın Belediye Başkanları arasında ilk sırada yer aldığını sosyal medya hesaplarından açıkladı. 

Zeybek'i 'Başarılı' Seçen Anket Bu Kez de Köksal'ı 'Başarılı' Seçti
Başkan Köksal anket ile ilgili olarak yaptığı son değerlendirmede "ORC Araştırma'nın 51 ilde gerçekleşen “Memnuniyet Düzeyi En Yüksek 5 İl Belediye Başkanı" anketinde %58,4’lük memnuniyet oranıyla Türkiye genelinde ikinci sırada yer almak beni ve ekibimi çok mutlu etti... Bu başarıda en büyük pay sizlerin.
Güzel Afyonkarahisar'ımız için gece gündüz demeden çalışmak, sizlerden gelen bu değerli geri bildirimlerle daha da anlamlı hale geliyor.  Hep birlikte daha güzel projelere imza atacağımıza inancım tam. Destekleriniz ve güveniniz için yürekten teşekkür ederim" dedi.

AYNI ŞİRKET 2021'DE DE ZEYBEK'İ SEÇMİŞTİ

Zeybek'i 'Başarılı' Seçen Anket Bu Kez de Köksal'ı 'Başarılı' Seçti

ORC firması tarafından 2021 yılında yapılan çalışmada da dönemin Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek "En Başarılı Belediye Başkanları" arasında gösterilmişti.
ORC Araştırma Eğitim Danışmanlık firması 2021 yılının en başarılı il belediye başkanlarını açıkladığı listede Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e yer vermişti. 2021'deki "En başarılı belediye başkanları listesi"nden ilk sırada AK Partili Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin yer almıştı. 5’nci sırada ise AK Partili Afyon Belediye Başkanı Mehmet Zeybek yer almış, Zeybek’in başarı yüzde yüzde 54,9 olarak gösterilmişti.

Zeybek'i 'Başarılı' Seçen Anket Bu Kez de Köksal'ı 'Başarılı' Seçti

Bakmadan Geçme