Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeybek hem kaptanlık yaptı, hem önlemleri denetledi

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek,

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, direksiyon başına geçerek, ANS-Çarşı güzergahında kullandığı otobüsle pandemi kurallarına yönelik vatandaşlara uyarılarda bulundu

 

YOLCULARDAN ÜCRET ALMADI
Pandemi sürecine dikkat çekmek amacıyla Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren halk otobüsüne binerek vatandaşları maske ve dezenfekte kullanımı konusunda uyaran Başkan Zeybek, ücret almayarak “Bendensiniz” dedi. Otobüse binen bazı vatandaşlar ise Başkan Zeybek’i karşılarında görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.
VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ
“Gönül Belediyeciliği” sloganıyla halkla iç içe olmaya devam edeceğini kaydeden Başkan Zeybek, koronavirüs salgınına yönelik alınan tedbirleri her ortamda anlatmaya devam edeceğini söyledi. Başkan Zeybek, halk otobüsüne binerek ‘ANS-Çarşı’ hattında direksiyonun başına geçti. Otobüse binen vatandaşları koronavirüs salgınına karşı alınması gerekli tedbirler konusunda uyaran Başkan Zeybek, salgınla mücadele kapsamında Belediye’nin yaptığı çalışmalardan bahsetti.
ÇARŞI-ANS
GÜZERGAHINI KULLANDI
Halk otobüsü ile çarşı merkezinden hareket eden Başkan Zeybek, Kurtuluş Caddesi, Müze, Park Afyon, eski Stadyum, Maliye Kavşağı, Karşıyaka Mahallesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ve Erenler mahallesindeki Bacım Sultan Öğrenci Yurduna kadar devam etti. Başkan Zeybek, daha sonra Erenler, AKÜ ve Karşıyaka Mahallesi üzerinden Maliye, Gazligöl Caddesi ve Zafer Meydanı’nda turu tamamladı.
“HALKIMIZ KURALLARA BÜYÜK ORANDA RİAYET EDİYOR”
Vatandaşlara maske ve dezenfekte kullanımına dikkat ettikleri için teşekkür eden Başkan Zeybek, günde binlerce kişiye ulaşım hizmeti veren otobüs şoförlerine de kazasız belasız yolculuklar diledi. Sürüşün ardından açıklamalarda bulunan Başkan Zeybek, hükümetin almış olduğu tavsiye niteliğindeki kararlara Afyonkarahisarlılar’ın büyük oranda uyduğuna dikkat çekti. Bu durumu yerinde görmek amacıyla otobüsü bizzat sürdüğünü ifade eden Başkan Zeybek, “Bu durumu görmek için bir sefer düzenledik. Gördük ki; halkımız kurallara bire bir riayet ediyor. Hemşehrilerime salgın sürecinde gösterdikleri hassasiyetten dolayı özellikle teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Vatandaşların kendisine gösterdiği yakın ilgiden büyük memnuniyet duyduğunu kaydeden Başkan Zeybek, “Güzel bir etkinlik oldu. Şoförlerimize kazasız, belasız yolculuklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.