Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeybek, gastronomi çalışmalarını anlattı

Zeybek, gastronomi çalışmalarını anlattı

“UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Çevrim İçi İstişare Toplantısı” UNESCO Türkiye Millî Komisyonunun (UTMK) ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Gastronomi (Yemek Sanatı) alanında yapılan çalışmaları anlattı

 

Açılış ve Yaratıcı Şehirler Ağına dair güncel gelişmelerin yer aldığı UTMK’nın sunumunun ardından Türkiye’den Yaratıcı Şehirler Ağı üyesi olan Gaziantep, Hatay, İstanbul, Kütahya, Afyonkarahisar ve Kırşehir’den katılan delegeler sunum gerçekleştirdi.
Toplantıda, salgına karşı yaratıcı şehirlerin almış oldukları önlemler, salgının yaratıcı şehirlerin başvuru dosyalarındaki taahhütleri üzerindeki etkileri, salgının dezavantajlı gruplar üzerindeki etkileri ve alınan önlemler, salgının yaratıcı şehirler üzerindeki ekonomik etkileri, salgının şehirdeki kültürel ve sanatsal faaliyetlere etkisi ve destekleyici politikalar görüşüldü.
Afyonkarahisar ilini temsilen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar’ın katıldığı toplantıya Kütahya ilini temsilen Kütahya Belediyesi Proje Etüd Birimi Müdürü Mehmet Zenci, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odasından Mustafa Çalı, Zafer Kalkınma Ajansından Kütahya Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Kutlu Eser, Uzman Kerem Özbey ve Uzman Utku Çil katılım sağladı. Sunumların akabinde gerçekleştirilen değerlendirmelerin ardından toplantı sona erdi.

Kırşehir