• Haberler
  • Gündem
  • 'Zeybek Başkanımızın arkasındayız' – Kocatepe Gazetesi

'Zeybek Başkanımızın arkasındayız' – Kocatepe Gazetesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dün öğleden sonra AK Parti Afyonkarahisar Teşkilat mensupları ile partide bir araya geldi.'CİDDİ PROJE TAAHHÜTLERİ YAPILDI'AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantının açılışını AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen yaptı. Sezen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un yoğun temposuna rağmen Afyonkarahisar'a bir gününü ayırması nedeniyle teşekkür etti. Bakan [&hellip]

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dün öğleden sonra AK Parti Afyonkarahisar Teşkilat mensupları ile partide bir araya geldi.
“CİDDİ PROJE TAAHHÜTLERİ YAPILDI”
AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantının açılışını AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen yaptı. Sezen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un yoğun temposuna rağmen Afyonkarahisar’a bir gününü ayırması nedeniyle teşekkür etti. Bakan Kurum’un şehrin geleceğini de kapsayan ciddi projelerle taahhütlerde bulunduğunu dile getiren Sezen, “Çok ciddi projelerin yapılması noktasında Belediye Başkan Adayımız Mehmet Zeybek çalışmalar yapacak. Valilik ziyaretinde Sayın Bakanımız bazı müjdelerde bulundu. Öncelikle teşkilatımız, ilçelerimiz ve beldelerimiz adına çok teşekkür ediyoruz. AK Parti hükümetleri döneminde Afyonkarahisar’a yaklaşık 20 milyar TL yatırım yapıldı. Bunun 5 milyar TL’den fazlası sadece Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılmıştır. Afyonkarahisar adına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdin de tüm kurum personeline, bürokratlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
“BAKANA YAZILI TALEPLER İLETİLDİ”
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Afyonkarahisar için yerinde çok ciddi mülahazalarda bulunduklarını söyleyen Sezen, “Koordinasyon Toplantımızda ilçelerimiz ve il merkezimizle ilgili çok ciddi yatırımlar yapılacağı konusu gündeme geldi. Belediye Başkanlarımız ve Başkan Adaylarımızda aramızda. Onlar yazılı taleplerini Sayın Bakanımıza iletecekler. Tekraren yoğun programınıza rağmen teşkilat mensuplarımızla hemhal olmasından dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
“AFYON HER ZAMAN DAVAYA OMUZ VERDİ”
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2001 yılında AK Parti’nin Afyonkarahisar’da doğduğunu hatırlattı. AK Parti iktidarının Büyük Taarruz hareketi gibi Afyonkarahisar’dan başladığına dikkat çeken Kurum, “Günümüzde baktığımızda 17 yıllık tecrübe var. Aslına bakılırsa AK Parti sadece ülkemizi ilgilendirmiyor. Çünkü Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dünya mazlumlarının lideridir. AK Parti 17 yıldır hem bu bölgeye hem de bu coğrafyaya hizmet veriyor. Afyonlular her zaman bu davaya destek ve omuz verdiniz. Allah hepinizden razı olsun. Gece gündüz kar kış demediniz. Bu süreçte birçok olaylar yaşadık. Gezi süreci ile başlayan 17-25 Aralık darbe girişimi en sonunda 15 Temmuz hain darbe girişimini yaşadık. Hepsinden de Allah’ın izniyle bu birlik beraberlik sayesinde üstesinden geldik. Yapacak çok işimiz var. Çünkü AK Parti sadece bizi ülkemizi, şehirlerimizi ilgilendirmiyor. Tüm dünyada ki mazlumları ilgilendiriyor. Çünkü bizim öyle bir liderimiz var ki, tüm dünya mazlumlarının sesi oldu. O yüzden bu birlik ve beraberliğin sürekli devam etmesi, daha azimle, kararlılıkla yürütülmesi gerekiyor.” şeklinde konuştu.
“PROJELERİ ZEYBEK BAŞKANLA BİRLİKTE YAPACAĞIZ”
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin yaklaştığını belirten Bakan Kurum şöyle konuştu: “Afyonkarahisarımız yüzde 69 gibi bir oy oranıyla AK Partimizi Sayın Cumhurbaşkanımızı destekledi. Bu seçimde de aynı azim ve desteği bekliyoruz. Biz Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi çerçevesinde ifade ettiğimiz projeleri hızlı şekilde hayata geçireceğiz. Bunu da inşallah Afyonkarahisar Belediye Başkan adayımız Mehmet Zeybek’le birlikte yapacağız. Kendisini tebrik ediyorum. İnşallah Başkanımızla, Milletvekillerimizle birlikte bu projelerin takipçisi olacağız. Zaten yapılıyor ama ricamız, yüzde 69’luk oy oranını daha da yukarıya çekmek suretiyle kapı kapı dolaşacağız. Dokunmadık el feth etmedik gönül bırakmayacağız.”
“ZEYBEK BAŞKANIMIZIN ARKASINDAYIZ”
“Biz işe 1994 yılında sosyal belediyecilik anlayışı ile başladık” diyen Kurum sözlerine şöyle devam etti: “Ama Cumhurba��kanımız bize bu yerel seçimlerde artık ‘Gönül Belediyeciliği’ yapacağımızı ifade ettiler. Artık 2023 yılının ‘Güçlü Türkiyesi’ için her gönlü feth edeceğiz. Feth etmediğimiz kırdığımız bir gönül varsa bütün şehri imar etsek de boşadır. Bizim her gönle dokunup her kalbi feth etmemiz gerekiyor. Bu nedenle hep birlikte çalışacağız. Net bilinsin ben Afyonkarahisar’ın hemşehrisiyim. Aslen Konyalıyım. Afyonkarahisar’ın ihtiyacı olan her projeyi yapmaya gayret göstereceğiz. Mehmet Zeybek Başkanımızın arkasındayız, onun ve şehrin destekçisiyiz.”
Toplantıda; Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varnak, AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Belediye Başkan Vekili Osman Çakıcı hazır bulundu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme