• Haberler
  • Spor
  • Zenit Keçiler'i rahat geçti – Kocatepe Gazetesi

Zenit Keçiler'i rahat geçti – Kocatepe Gazetesi

2018-19 basketbol sezonunda Tahincioğlu Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor basketbol takımı sezon öncesinde hazırlıklarına devam ediyor. Antalya'da yapılan Gloira Sports Cup'ta mücadele eden Afyon Belediyespor Zenit ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya oldukça iyi başlayan Zenit ilk çeyrekte 12 sayı fark attı. İkinci çeyrekte de farkı artırmaya devam eden Zenit ilk yarıyı 18 sayı [&hellip]

2018-19 basketbol sezonunda Tahincioğlu Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor basketbol takımı sezon öncesinde hazırlıklarına devam ediyor. Antalya’da yapılan Gloira Sports Cup’ta mücadele eden Afyon Belediyespor Zenit ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya oldukça iyi başlayan Zenit ilk çeyrekte 12 sayı fark attı. İkinci çeyrekte de farkı artırmaya devam eden Zenit ilk yarıyı 18 sayı ile önde tamamladı. İkinci yarıda da farkı artırmayı sürdüren Zenit üçüncü çeyreği 21 sayı önde tamamlarken, maçın sonunda da yine 21 sayı farkla kazandı.
İlk çeyrekte hücumda başarılı olan Zenit’i durdurmak isteyen Afyon Belediye fazla başarılı olamadı. Hücumda da yine etkili olmayan Afyon Belediye ilk çeyreği 31-19 geride tamamladı.
İkinci çeyrekte biraz daha canlı performans sergileyen Afyon Belediye ikinci çeyrekte 18 sayı buldu. Savunmada iyi olan Afyon Belediye Zenit’e 23 sayı imkanı verdi. Zenit ilk yarıyı 54-36 önde tamamladı.
Üçüncü çeyrekte farkı artırmaya yönelik hücum ve savunma anlayışı ile oynayan Zenit, 24 sayı bularak farkı artırdı. Afyon Belediyespor ise 21 sayı kaydettiği bu çeyrekte yine geride kaldı.
Son çeyreğe 78-57 geride başlayan Afyon Belediye farkı indirmeye çalışsa da Zenit farkın kapanmasına izin vermedi ve iki takım da 19 sayı ile son çeyreği tamamladı. Maçın sonunda Zenit 21 sayı farkla 97-78 kazanmayı bildi.

AFYON BELEDİYE
Edgaras Zelionis 8 sayı, 2 ribaund
Marcos Knight 18 sayı (6/8 üçlük), 3 ribaund, 3 asist
Jamelle Hagins 10 sayı, 2 ribaund, 6 top kaybı
Andrew White 1 top çalma
Serkan Menteşe 1 ribaund, 2 asist
Altan Erol 6 sayı, 3 ribaund, 1 asist
Kerem Gülmez 1 ribaund, 1 asist
Earl Calloway 3 sayı, 2 ribaund, 2 asist
Talat Altunbey 7 sayı
Tyrus McGee 17 sayı, 3 asist, 1 ribaund
Cemal Nalga 7 sayı, 4 ribaund, 5 asist
Cevher Özer 4 ribaund, 2 asist

Keçiler Büyükçekmece’ye de mağlup

Gloria Sport Cup’ta hazırlık maçlarına devam eden Afyon Belediyespor basketbol takımı Arel Üniversitesi Büyükçekmece ile oynadığı maçı da 78-69 kaybetti

2018-19 basketbol sezonunda Tahincioğlu Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor basketbol takımı sezon öncesinde hazırlıklarına devam ediyor. Antalya’da yapılan Gloira Sports Cup’ta mücadele eden Afyon Belediyespor, Arel Üniversitesi Büyükçekmece ile karşı karşıya geldi. Başa baş geçen maçın ilk yarısında Afyon Belediye iyi performans sergilerken Büyükçekmece ikinci yarıda farkı açtı ve maçı 78-69 kazandı.
Maça iki ekip de iyi başladı. Afyon Belediye karşısında Büyükçekmece, biraz daha geride performans sergiledi. İlk çeyreği Afyon Belediye 21-18 önde tamamladı.
İkinci çeyrekte başabaş bir mücadele yaşandı. Afyon Belediyespor ikinci çeyrekte de Büyükçekmece’nin gerisinde bir performans sergiledi. Eşitliği yakalama şansını yakalayan Büyükçekmece öne geçti. Büyükçekmece ilk yarıyı 33-32 bir sayı ile önde tamamladı.
Üçüncü çeyrekte farkı artırmaya çalışan Büyükçekmece’ye Afyon Belediye güzel performans sergiledi. Eşitliği yakalayan Afyon Belediye, öne geçmeyi başaramadı.
53-53 eşitlikle başlayan son çeyrekte de farkı artıran Büyükçekmece maçı 78-69 önde tamamladı.

Bakmadan Geçme